17.01.2017

Нинова: Някакъв компрометиран руснак, в договор с ДОСТ и ГЕРБ да ми искат обяснение - няма да стане!

Конституцията забранява на ген. Радев да прави каквото и да е, докато не положи клетва, обяви лидерът на БСП от парламентарната трибуна

Още

Александър Маринов: Не очаквам някакъв особен резултат от евентуалния вот на недоверие

Сега политическата ситуация в страната е малко сложна, доколкото всички политически сили се водят преди всичко от своята тактика в предизборната кампания. Това каза в интервю за предаването "Преди всички" на програма "Хоризонт" политическият анализатор и д-р по социология Александър Маринов: Не знам дали ще се стигне до провеждането на вот на недоверие. Освен това конкретният повод със смяната на българската кандидатура, макар че е наистина скандален, не е достатъчен, за да се говори за външната политика на България. Има наистина много други важни въпроси, които отдавна парламентът трябваше да обсъди. Смятам, че е възможно да се организира и инициира такъв вот, но не очаквам някакъв особен резултат от него.Маринов допълни:Говоренето вече се случва, дали ще е "облечено" в процедурата на парламентарен вот, това не е толкова съществено. Говоренето се случва, скандалът е налице, а от там нататък не е толкова важно дали ще има такъв вот точно по този повод. Цялото интервю с Александър Маринов можете да чуете в звуковия файл.

Спасител, извадил братята: Момчето си отиваше. Беше някакъв ад, нещо страшно !

Силно мъртво вълнение е причината за удавянето на двамата братя край Слънчев бряг. Трайчо и Тихомир бяха на 19 и 20 години. Двамата братя са пристигнали около 03:00 часа сутринта с компания. Когато са влезли в морето, плажът е бил пълен с хора.

Нолито за брекзита: Предполагам, че това е някакъв танц

Испанският национал явно е съсредоточен върху Евро 2016

Адско задръстване на Калотина, шофьори: Тук е някакъв ужас

Зверско задръстване накара стотици автомобили да стоят с часове на ГКПП-Калотина в очакване да пресекат границата. За това сигнализира читателка на „Флагман”, която вече три часа е блокирана на границата.

Сънародник в Берлин: В момента е някакъв ужас

Той е заснел с телефона си кадри от базара след врязването на камиона

Майка от Русе: Да не би в тоя град да има някакъв различен правилник за движение?

Възмутена майка на малко дете сподели в социалната мрежа за кошмара, който преживява всеки ден по русенските улици. Н. Вангелова се оплаква, че непрекъснато се чувства застрашена на пътя, защото никой не се съобразява с другия. "Да не би в Русе да...

Google видеоразговори с Duo – има ли някакъв шанс?

Приложението обаче не предлага нищо непознато