25.10.2016

Втора жерта за няколко часа в Пловдив: Мъж загина при пожар

Мъж е загинал при пожар тази вечер в пловдивския район "Западен". Огънят е избухнал в апартамента на жертвата, намиращ се на 11 етаж на жилищен блок. По първоначална информация човекът е загинал, като се е задушил от дима. На място са изпратени три екипа на пловдивската пожарна, линейка и полиция. Причините за инцидента се изясняват. Припомням, че в днешния следобед жена, пометена от автобус, загинала на място в район "Южен". Тежката катастрофа стана на кръстовището между ул. "Стефан Стамболов" и бул. "Никола Вапцаров". ...

Още

Паника в Пловдив! Мъж лежи на земята до Централна гара (СНИМКА)

Мъж се строполи на спирката на Централна гара в Пловдив преди минути, сигнализира очевидец, цитиран от TrafficNews.bg. Чакащите на спирката са в шок. Не е ясно какво точно се е случило с човека - дали му е прилошало, или има някакъв друг проблем.

Мор в Пловдив: 40-годишни шофьорки попиляха мъж и жена на пешеходни пътеки

Два пътни инцидента на пешеходни пътеки възникнаха тази сутрин в Пловдив, съобщават от полицията. Мъж и жена са ранени при катастрофи на пешеходни пътеки в Пловдив. Сигналите са подадени в 9.40 часа и в 10 часа. На кръстовище между бул. “Никола Вапцаров” и ул. “Стефан Стамболов”, при извършване на ляв завой джип “БМВ” с пазарджишка регистрация отнел предимството и блъснал пресичаща пътното платно 73-годишна жена. Припомняме, че само приди два дни автобус блъсна на същото място и уби пешеходка. 

Вижте драматичния разказ на мъжа, прострелян от пловдивския районен кмет

Простреляният от бившия пловдивски районен кмет Димитър Хаджипетров разкрива потресаващи потробности около нападението над него. Васил Атанасов е убеден, че са дошли да го убиват.

Пожар в жилищен блок взе живота на мъж в Пловдив

Мъж загина тази нощ в при пожар в жилищен блок в район "Западен" в Пловдив. В 21,28 часа е подаден сигнал, че гори апартамент на 11-я етаж на ул. "Равнища" 2, съобщиха от пожарната в града. На място са изпратени три противопожарни екипа, които влизайки в апартамента са констатирали смъртта на собственика му - мъж на около 45 години, предаде БНТ. Причините за инцидента са в процес на разследване, като една от версиите, по които се работи е, че огънят е тръгнал от незагасена цигара. Жилището на пострадалия е изгорял изцяло, от огънят е засегнат и апартамента над него - изгорели са тераса и дограмата на прозорците, а от гасенето изцяло е наводнено намиращото се под него жилище.

Мъж загина при пожар в апартамент в Пловдив

Мъж загина тази нощ в при пожар в апартамент на 11-я етаж в жилищен блок в район "Западен" в Пловдив. След подаден сигнал, на място са изпратени три противопожарни екипа, които влизайки в апартамента са констатирали смъртта на собственика му - мъж на около 45 години. Причините за инцидента са в процес на разследване, като една от версиите е, че огънят е тръгнал от незагасена цигара.  Жилището е изгоряло изцяло. 

Мъж загина при пожар в дома си в Пловдив

Основната версия за огъня – незагасена цигара