25.10.2016

Мощна подкрепа за Лудогорец в Лондон (СНИМКИ)

Повече от 3000 българи викат за българския шампион

Още

“Лудогорец” и поуките след загубата в Лондон

Екипът на “Лудогорец” пристигна на родна земя с убеждението, че е време за анализи след загубата с 0:6 при гостуването на “Арсенал” в Шампионската лига. Това е най-тежкото до момента поражение за българския шампион в европейските клубни турнири.

Мустафи похвали Лудогорец: Малко отбори играят така в Лондон

Не беше лесен мач, призна германският защитник на Арсенал

Арсенал разгроми Лудогорец с 6:0 в Лондон, Месут Йозил с хеттрик

Лондончани са лидер в група А на Шампионската лига със 7 точки, колкото има и Пари Сен Жермен, Лудогорец и Базел остават с по точка в актива си

Довечера „Лудогорец“ излиза срещу „Арсенал“ пред пълни трибуни в Лондон

Това е втора им визита на Острова. При първата си "орлите" изпуснаха равенство срещу „Ливърпул“

"Лудогорец" информира привържениците в Лондон за предстоящия мач с "Арсенал"

"Лудогорец" напомня, че феновете, които разполагат с ваучери за мача с "Арсенал"в сряда (19 октомври) в Лондон, ще могат да ги разменят за билети в сряда. Специално за българските привърженици в 14,45 ч. ще бъде отворена каса, която се намира в билетния център Хайбъри хаус на улица "Дрейтън Парк" (Highbury House ticket Office). Гишето ще работи до 19,15 ч. Поради стриктните мерки за сигурност при пропускателния режим "Лудогорец" призовава всички фенове с билети за мача да дойдат на стадиона възможно най-рано. "Емирейтс" отваря врати в 17,30 ч. За българските фенове са отредени четири сектора в югоизточната част на стадион "Емирейтс" - 20, 21, 22 и 23. Привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност при размяната на ваучерите с билети, както и при влизането на стадиона. От съображения за сигурност по време на мача "Арсенал" не разрешава вкарването на знамена и транспаранти над един квадратен метър. Флагове с по-голям размер може да не бъдат допуснати от стюардите по входовете на стадион "Емирейтс". Използването на транспаранти с нецензурни, обидни или политически послания е абсолютно забранено. Не се разрешава също така използването на пиротехнически средства. Дръжки на знамена по изключение са разрешени, но трябва да са диаметър до 1 сантиметър. Такива могат да бъдат допуснати по преценка на проверяващите. Деца, без значение от възрастта, влизат на стадиона задължително с билет. "Емирейтс" отваря врати за мача с "Лудогорец" в 17,30 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете на стадиона. Служителите по сигурността са в правото си по всяко време да поискат от привържениците документ за самоличност. Прецизните проверки около стадиона и по входовете важат не само за фенските сектори, но и за тези с билети от по-висок клас.