23.10.2016

Час и половина разпит на Божидар Кузманов - Кравата, откараха го в болницата на преглед

Около час и половина остана Божидар Кузманов - Кравата в кабинета на главния разследващ полицай Златко Пеев, където му е връчено постановлението за привличане като обвиняем на организирана престъпна група. Около 21:30 ч Кузманов бе изведен от сградата на Областната дирекция на МВР, качен в кола на съдебна полиция и откаран под конвой до болницата.

Още

Спецсъдът остави в ареста Божидар Кузманов - Божо Кравата

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов, известен с прозвището си Божо Кравата.

Спецпрокуратурата повдигна обвинение срещу Божидар Кузманов - Кравата

Специализираната прокуратура повдигна обвинение Божидар Кузманов, известният като Божо Кравата, за ръководене на престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация, действала в региона на Слънчев бряг и Несебърм, предаде БНТ. След 4-месечно издирване от Интерпол, вчера Кузманов сам се предаде в полицията. Божидар Георгиев е един от участниците в престрелката в „Слънчев бряг", при която беше ранен Димитър Желязков, Митьо Очите.  

Спецпрокуратурата повдигна обвинение срещу Божидар Кузманов - Божо Кравата

Специализираната прокуратура повдигна обвинение Божидар Кузманов, известният като Божо Кравата, за ръководене на престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация, действала в региона на Слънчев бряг и Несебър. След 4-месечно издирване от Интерпол, вчера Кузманов сам се предаде в полицията. Божидар Георгиев е един от участниците в престрелката в „Слънчев бряг", при която беше ранен Димитър Желязков, Митьо Очите.

Божидар Кузманов - Божо Кравата се е предал на полицията

34-годишният Божидар Кузманов, по прякор Божо Кравата, се е предал в полицията във Велико Търново. Той беше обявен за издирване след престрелката в Слънчев бряг, при която тежко беше ранен Димитър Желязков-Очите, а негов бодигард беше убит. Кузманов беше издирван с европейска заповед за арест като лидер на организирана престъпна група за рекет, изнудване, разпространение на наркотици.

Спецсъдът задържа Данаил Петков, обвинен за човек на Божидар Кузманов Кравата

Постоянна мярка „задържане под стража” е била наложена днес на един от съдържателите на известния клуб „Оксижен” в Слънчев бряг – Данаил Петков. Както „24 часа” пръв съобщи, на съдебно заседание в Мадрид в края на август магистратите са решила да изпълнят Европейската заповед за арест, издадена от българските власти.

Божидар Кузманов-Кравата бе член на най-жестоката наркобанда в Пазарджик - Монопола

Собственикът на заведението "4you" в Слънчев бряг, където бе прострелян Митьо Очите Божидар Кузманов -Кравата бе редови член на най-жестоката наркобанда в Пазарджик - Монопола. Тя действаше от 2002г. на територията на цялата област и бе разбита през 2008г. от тогавашното регионално звено за ?борба с организираната престъпност в Пазарджик.