24.10.2016

Пирин стартира с разгром над Арда

Разлогчани владееха инициативата през целия двубой

Още

Американският телекомуникационен гигант AT&T купува "Тайм Уорнър" за 80 милиарда долара

Американският телекомуникационен гигант AT&T постигна споразумение за закупуването на медийния конгломерат "Тайм Уорнър", който притежава телевизиите НВО и СNN и компанията за производство на филми и телевизионни предавания "Уорнър брадърс". Това съобщи вестник "Уолстрийт джърнъл".Сделката на стойност 80 милиарда долара се очаква да преобърне из основи американския медиен пейзаж, отбелязва Франс прес.Сливането ще може да бъде осъществено след произнасяне на регулатори за защита на конкуренцията, защото новото образувание ще има пазарна капитализация от над 300 милиарда долара - с разнообразни дейности, от телекомите и медиите до кабелната телевизия и интернет.

AT&T купува Time Warner за 85,4 милиарда долара

Time Warner вече е собственост на AT&T. Американската телекомуникационна компания купува най-големия играч в развлекателния бизнес за 85 милиарда и 400 милиона долара. Като се вземат предвид и задълженията на "Тайм Уорнър", стойността може да достигне повече от 108 милиарда долара, информира Нова телевизия. Това е най-голямата подобна сделка за годината, коментират икономисти. Ако тя бъде одобрена от антимонополните органи, "Ей Ти Енд Ти" ще контролира телевизионните канали HBO и CNN, както и филмовото студио "Уорнър Брос".

AT&T ще купи CNN, HBO и остатъка от Time Warner за над 80 милиарда долара

Според източници на The Wall Street Journal американския оператор AT&T се е съгласил да купи Time Warner за сума над 80 милиарда долара (между 105 и 110 долара на акция), а сделката може да бъде обявена още този уикенд. Бордовете на двете компании са се срещнали днес, за да одобрят ...

Хайди Клум ще бъде Ким Кардашиян (СНИМКА)

Супермоделът Хайди Клум вече се подготвя за Хелоуин. В Instagram тя показа първите си приготовления, намеквайки като кого ще се дегизира. "Първа премиера за Хелоуин... Хм. Кой ще бъда тази година? Можете ли да се досетите", написа тя под фотографията.

Учени регистрираха гама-взрив на разстояние 10 милиарда светлинни години

Руският спътник "Ломоносов" и глобалната мрежа за наблюдение на космическото пространство "Мастер" регистрираха синхронно гама-взрив на разстояние от 10 милиарда светлинни години, съобщава ТАСС.На 17 октомври гама-телескопът на космическата обсерватория "Ломоносов" осъществи многоканален запис, а наземният робот "Мастер", разположен близо до Благовещенск, едновременно регистрира това събитие в оптичния диапазон. Подобни явления са твърде редки, изтъкват специалистите.Регистрираните от руските прибори данни бяха публикувани от центъра за изучава...