29.10.2016

Шампионска лига LIVE: Арсенал - Лудогорец

Лудогорец гостува на Арсенал в трети мач от груповата фаза на Шампионска лига на стадион "Емиратс". Лудогорец е с 1 точка от първите си два мача досега в турнира - 1:1 на гости на Базел и 1:3 от ПСЖ на Националния стадион "Васил Левски". Арсенал започна с 1:1 при визитата си в Париж,

Още

Променят движението заради мача Лудогорец - Арсенал

Организация за движението за провеждане на футболна среща от Шампионска лига на Национален стадион „Васил Левски”. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва: От 12.00 часа на 28.11.2016 г. до отпадане на необходимостта при сектор „Г” до сектор „А” на Националния стадион „Васил Левски”, съобщава БГНЕС. От 09.00 часа на 30.11.2016 г. до отпадане на необходимостта при сектор „Б” Националния стадион „Васил Левски”. От 14.00 до 24.00 часа на 01.11.2016 г.: - на моста пред Национален стадион „Васил Левски”; - на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”. От 20.00 часа на 1.11.2016 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: - ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; - бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; - бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”. От 19.00 часа на 1.11.2016 г. до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия № 75, като се скъсява маршрута ú до Военна академия.

Турчин с две назначения за "Лудогорец" - "Арсенал"

Бившият турски елитен рефер Мехмед Мурад Илгаз получи две назначения за мачовете "Лудогорец" - "Арсенал" от Шампионската лига във вторник. Той ще бъде съдийски наблюдател на мачовете и при младежите и при мъжете. Делегат на мъжкия мач е унгарецът Балаш Макрай, а на младежите Сергиу Лиснич (Молдова).

Лудогорец Футбол Парк радва феновете в София преди мача с Арсенал

Футболен атракцион с много награди ще радва феновете преди втория домакински мач на Лудогорец от Шампионската лига срещу европейския гранд Арсенал. Българският футболен първенец посреща лондончани на 1 ноември на Националния стадион „Васил Левски“ в София, но още от 30 октомври в центъра на столицата ще има впечатляващо предизвикателство за запалянковците, пише БГНЕС. Те ще имат възможност да се забавляват в специално изградения аткракцион пред паметника на „Съветската армия”. Всички участници в игрите в Лудогорец Футбол Парк ще получат сувенири, а най-добрите – награди, осигурени от спонсорите на проявата VIVACOM и SONY. Специалната зона ще приема фенове и преди домакинския мач срещу Базел. Регистрацията за участие ще се извършва на място в Лудогорец Футбол Парк. Програма на събитията преди мача с Арсенал Неделя, 30 октомври: 11,00 ч – 19,00 ч (всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателството) Понеделник, 31 октомври: 11,00 ч – 19,00 ч (всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателството) Вторник, 1 ноември: 11,00 ч – 19,00 ч (всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателството). 

Футболен атракцион преди Лудогорец - Арсенал

Награди очакват запалянковците пред паметника на „Съветската армия”

Слух тормози Арсенал преди мача с Лудогорец

Месут Йозил преговарял с Фенербахче за трансфер

Привърженици на Лудогорец и Арсенал в приятелски мач

Само 2 дни преди дългоочакваното гостуване на Арсенал в България, феновете на двата отбора ще изиграят демонстративен приятелски мач в морската ни столица - Варна. Момчетата от варненския фен клуб на „орлите“ са категорични в намерението да отсрамят техните любимци, които загубиха със стряскащ...