23.10.2016

Цачева печели и на гласовете на симпатизантите на ДОСТ

Левите кандидати кандидати не били добър избор, Трайков - също

Още

Топузаков: Последните дни бяха доста тежки

Не мога да говоря от името на Люпко Петрович, добави помощник треньорът в Левски

На изборите ДПС ще доказва, че ДОСТ не й е нанесла щета, смята политолог

"ДПС ще трябва да доказват на тези избори, че ДОСТ не им е нанесъл щета", заяви политологът Първан Симеонов в интервю за Фокус. Според него подкрепата, която партията на Ахмед Доган декларира за Пламен Орешарски цели поне три неща – да се изяви като важен участник, какъвто несъмнено е; да минимизира влиянието на партия ДОСТ, кято би се възползвала от евентуално неучастие на ДПС; да пренареди сериозно кандидатите, които досега е известно че ще са на първите позиции. "ДПС...

Екстремист скача от радост, че ще извърши самоубийствен атентат (Видео)

Войници на "Ислямска държава" бяха заснети докато теглят жребий, за да изберат кой ще бъде следващият, който да извърши самоубийствен атентат, предаде "Мирър". Клипът показва млад мъж, който скача от радост, когато разбира, че е негов ред да умре.  Пропагандното видео, пуснато от групата показва мъж, държащ два юмрука пред двама млади бойци.

Прокурори от четири държави поискаха достъп до криптирани данни

Антитерористични прокурори от четири държави обявиха, че им е нужен по-голям достъп до кодираните данни в смартфони и компютри в борбата срещу тероризма, предаде радио Voice of America, цитирано от Фокус. Прокурори от Франция, Белгия, Испания и Мароко отправиха съвместен апел в Париж след двудневна среща.