28.10.2016

Кучето ви може да стане звезда в шоуто на Сизър Милан

Започнаха записванията на домашни любимци за спектакъла

Още

"Говорещият с кучета" Сизър Милан идва със свое шоу у нас догодина

Сизър Милан - водещият на предаването "Говорещият с кучета" по National Geographic и едно от най-известните лица в областта на поведението на домашните любимци, ще представи свое шоу-демонстрация у нас през март 2017 г.. Гостуването му на 23 март е част от неговото европейско турне, а на сцената в "Арена Армеец" може да се качи и вашето куче, съобщават организаторите от Loud Concerts. Роденият в мексиканска фавела Милан е самоук. Преди да започне предаването си работи с агресивни...

145 лв. билет за Говорещия с кучета Сизър Милан

Луди пари ще броят софиянци за грандиозното шоу на Говорещия с кучета Сизър Милан в "Арена Армеец" през март. Билетите за атракцията вече се продават, като цените им са от 59 до 145 лева в зависимост от местоположението в залата, съобщава "Стандарт". Милан ще сподели уникални техники за общуване между стопанина и неговия любимец.

Сизър Милан "ще говори" с родни кучета в "Арена Армеец"

Корифеят с шоу у нас на 23 март следващата година

Дресьорът Сизър Милан с първо шоу пред българска публика (Видео)

Световноизвестният психолог на кучета Сизър Милан за първи път с шоу у нас. Дресьорът е известен още с псевдонима си "Говорещият с кучета", съобщи Нова телевизия. Той обещава да покаже на българските стопани как да "разговарят" с домашните си любимци. Тази година турнето му в Европа включва само 15 града, един от които – в България.

Дресьорът Сизър Милан с първо шоу пред българска публика

Той ще ни покаже как да "разговаряме" с домашните ни любимци