23.10.2016

Ето'о към фен: Ще ти дам 100 000 евро, ако не завършим в Топ 10

Камерунецът ще трябва да се потруди, защото неговият тим е на дъното на класирането

Още

Потоп в Гърция! Цял ден вали, половината страна е под вода (ВИДЕО)

Жестоката вълна от лоши метеорологични условия засегна Гърция в последните часове и предизвика наводнения и щети в почти цялата страна. Къщи и магазини бяха наводнени в района на Месологи, селскостопански насаждения са унищожени или тежко увредени. Отправено е искане до отдела за гражданска защита за обявяване на извънредно положение, съобщава "Български новини".

Кои са топ качествата на представителите на всяка зодия?

С тях те умело успяват да привлекат обекта на желанията си

Топ 10 на най-странните български навици: Люто се люби и мрази и няма нищо по-средата

Българските навици са особено нещо. Мисловният процес протича, единствено ако се опира на парадокси. Люто се люби и мрази и няма нищо по-средата. А липсата на обществен интерес, когато е най-наложителен, се компенсира със страхотен фокус по периферен проблем, който въобще не е нужен. Ето кои са 10-те най-характерни навици в мисленето ни, подбрани от "Стандарт" в специален обзор.

Holovect e първият декстоп холограмен дисплей в света

Идеята мобилните устройства да имат холограмни дисплеи не е нова. Въпреки еволюцията на технологиите, обаче все още има доста проблеми, които трябва да се решат, за да видим първите подобни джаджи на пазара. Holovect е нов продукт, който събира финансиране в Kickstarter и представлява сериозна стъпка напред в превръщането на тази концепция в реалност. Създателите му го определиха като първия десктоп холограмен дисплей , информира TheVerge.   Най-интересната характеристика на Holovect е способността да рисува обекти във въздуха със светлинни лъчи. Иновативният продукт представлява автономна система, която използва лазери, за да постигне този ефект. Самите изображения са обемни векторни снимки, които се проектират в пространството пред него. Триизмерните кадри на Holovect го превръщат в перфектно допълнение към вашия  компютър.     Едно от приложенията на това устройство е да позволи на дизайнери да виждат във въздуха своите модели преди да ги създадат в действителност с 3D принтер. Holovect би могъл да се използва и от различни образователни институции. Този продукт се очаква да е достъпен за потребителите от лятото на следващата година. Цената на базовата версия е €820, докато конфигурацията, покриваща пълния цветови спектър може да бъде купена за €1650.   Вижте как учени създадоха триизмерни холограми, които могат да реагират на докосване

Топузаков: Последните дни бяха доста тежки

Не мога да говоря от името на Люпко Петрович, добави помощник треньорът в Левски