28.10.2016

Предложения за създаване на Временна анкетна комисия за картела на горивата

ГЕРБ и БСП днес поотделно обявиха, че внасят предложения за създаване на Временна анкетна комисия, която да проучи има ли картел в търговията с горивата. Тази информация беше придружена с взаимни обвинения в популизъм и използване на темата с предизборна цел.

Още

"Ръка в огъня" - завладяващ и оригинален поглед към съвременна Ирландия

Истинският приятел бил онзи, който би сложил ръката си в огъня за теб... „Тук нещата се правят по странен начин.“ Така смята младият дърводелец Вид Чозич, сръбски имигрант в Дъблин. Неговото усилие да се приспособи към враждебното общество предизвиква объркване и горч

Освободиха Делян Добрев от временната комисия за АЕЦ "Белене“

Депутатите освободиха Делян Добрев от временната комисия за АЕЦ "Белене“. Това става ден, след като прокуратурата поиска да проверява бившия енергиен министър за нанесени на държавата щети за четири и половина милиона евро за продължили плащания по вече спрения проект "Белене". Добрев се отказа от имунитета си и посочи, че е невинен и това ще бъде доказано. В комисията Добрев ще бъде заместен от колегата си от ГЕРБ Станислав Иванов. 

Делян Добрев няма да е член на временната комисия за "Белене"

На негово място в комисията влиза колегата му от ГЕРБ Станислав Иванов

Временната комисия за горивата с амбиции да пише законодателни промени за картелите

Регулациите изкривяват пазара, ще търсим начин да помогнем в работата на антимонополните органи, коментира председателят на комисията Валентин Николов

Освободиха Делян Добрев като член на временната анкетна комисия по проекта АЕЦ „Белене“

 Народното събрание на основание чл.79 ал.1 и ал.3 от Конституцията на Р България и ал. 3 от Правилника за организация на дейността на НС реши, че освобождава Делян Александров Добрев като член на временната анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства за решение и действие по проекта АЕЦ „Белене“ за периода от 2006 до края на месец септември 2016, довели до възникване на огромни задължения за българската страна и избра Станислав Стоянов Иванов за член на временната анкетна комисия, предаде „Фокус“.