25.10.2016

ВИДЕО: В зоопарка в Нижни Новгород се родиха близначета черни пантери

Рожбите на черната пантера Наоми във вторник (18 октомври) направиха първата си самостоятелна разходка в зоопарка в Нижни Новгород, предаде "Аргументи и факти".

Още

7 души пострадаха при изтичане на радиация в руския Нижни Новгород

Седем души са хоспитализирани в руския Нижни Новгород след изтичане на радиация, предаде агенция „Новости”.Инцидентът е станал на територията на научно-производствен център за атомно машиностроене, принадлежащ на компанията „Атоменергомаш”.

Рядък вид ягуарчета се родиха в руски зоопарк

Зоопаркът в Нижни Новгород представи две новородени черни ягуарчета. Те са се родили преди месец. "Те са родени с черни опашки, редки мутации. За месец наддадоха добре на тегло. Женската показва агресия - тя се защитава, защитава и малкия си брат, който е със спокоен и уравновесен характер", разказва директорът на зоопарка. Въпреки че ягуарчетата са родени само преди месец, бащата вече остави майка им, Наоми, за да се грижат сами за себе си. Ягуарите са самотни животни, мъжките имат контакт с женските само през сезона на чифтосване, съобщава Нова телевизия.  Черните ягуари рядко се срещат в природата, като цветът им е резултат от генетична мутация. Това прави тяхното раждане още по-значимо събитие за зоологическата градина. Ягуарите са най-големите диви котки в Западното полукълбо.

Полуголи девойки излязоха на пътя, за да накарат шофьорите да намалят скоростта (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Нестандартна кампания за намаляване на скоростта и произшествията по пътищата се състоя в Русия, информира "Дейли Мейл". Полуголи красавици излязоха на пътя в района на Нижни Новгород с пътни знаци в ръце. Жените бяха избрали места с особен интензитет на катастрофите.

Уморена жена полегна на шосе след изтощителна оргия

В Нижни Новгород автомобилисти бяха шокирани от полугола дама, която прилегнала да си почине на средата на шосе с 4 платна, съобщава Блокнот.ру, цитиран от Блиц. Шофьори предлагат да ѝ помогнат, но тя категорично отказвала, тъй като била много...

Полугола дама заспа на шосе след изтощителен секс с петима на плажа

В Нижни Новгород автомобилисти бяха шокирани от полугола дама, която прилегнала да си почине на средата на шосе с 4 платна, съобщава Блокнот.ру. Шофьори предлагат да ѝ помогнат, но тя категорично отказвала, тъй като била много пияна.