24.10.2016

Автобус прегази пешеходец в Пловдив

Инцидентът се случи в късния следобед на оживено кръстовище

Още

Див екшън! Проститутки и сутеньори се млатиха в Пловдив (СНИМКА)

За пловдивчани присъствието на жриците на любовта на едноименната алея срещу Централна гара доскоро беше практика. Откакто е осветена обаче, те са се преместили към подлеза на Гарата. Хората свикнаха и с търкалящите се сутрин презервативи навсякъде из околността, и с нелицеприятните гледки, съпътстващи „работата” на проститутките, предаде TrafficNews.bg.

Задигнаха дарения от храм в Пловдив

Обир в църковен храм в Пловдив. Задигнати са парите от касите за дарения в църквата "Св.св Кирил и Методий". Вчера сутринта жената, която продава свещи, е видяла разбитата външна врата на сградата и разхвърляни по пода празни кутии за дарения. Веднага е подала сигнал в полицията, откъдето са направили оглед и са образували досъдебно производство.

Мегаскандал в в пловдивски университет: Британски студенти скочиха срещу корупция и "неприлични" предложения

Британски студенти обвиниха Медицинския университет в Пловдив в корупция, дискриминация и други порочни практики. В остро писмо, изпратено до ректора, неговите заместници и други ключови звена във вуза, се предупреждава, че сигналът ще бъде постван в социалните мрежи, ще бъде предоставен на Би Би Си и с данните в него ще бъдат запознати посолствата на Великобритания и Германия.

Опашки за последни лихвоточки в община Пловдив

Документи за последни лихвоточки се събират в пловдивската община. Срокът е 30 ноември. В двора на градската управа, където е седалището на комисията по жилищно-спестовни влогове, се вият опашки. Мнозина от чакащите са обезверени и се съмняват, че ще доживеят да си получат парите. "Вноската ми е от 1968 г. Бях картотекирана първа група.

10 милиона лева за храна в градините в Пловдив поверени на районните кметства

Жестока битка за 10 милиона лева се развихря в районните кметства на Пловдив, които трябва да изберат доставчици на храни в детските градини. Заведенията са 65 на брой. През януари догодина изтичат договорите за централизирано снабдяване и новите поръчки са поверени на "малките" кметове. Всички са пуснали процедури,

8 от 10 пловдивчани пресичат на червено

8 на всеки 10 души пресичат при червен пешеходен сигнал на светофарните уредби в Пловдив. Това показа репортерска проверка на Радио „Фокус" - Пловдив на два от светофарите в града – на кръстовището на бул. „Цар Борис III Обединител“ с бул. „Христо Ботев“, в район