27.10.2016

Още

Кървавата сага между Божо Кравата и Митьо Очите продължава! Задава се нов развой?

Един от най-близките хора на Божидар Кузманов - Иван Терзийски, проговаря пред разследващите за престрелката с Димитър Желязков - Митьо Очите в Слънчев бряг, пише в. "България Днес". Терзийски настоявал да даде показания за кръвопролитието в началото на юни, при което несебърският наркобос Очите бе ранен, негов гард - убит, а друг - ранен. 

Съдът остави в ареста Божо Кравата, участник в стрелбата срещу Митьо Очите

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов – Божо Кравата, който преди няколко дни се предаде след няколко месечно издирване, съобщи Нова телевизия. Божо Кравата се предаде във Велико Търново преди дни. Пред съда днес Кузманов заяви, че се страхува за своя и за живота на семейството си, предаде Би Ти Ви. По думите му той е бил в ресторанта, в който беше убит охранител на Желязков, а той тежко ранен, като ресторантьор. Според адвоката му Лъчезар Таков...

Божо Кравата проговори: Митьо Очите организира престрелката!

Той беше и с бронежилетка, не е било атака срещу него, настоя той

Издирваният след престрелката с Митьо Очите Божо Кравата проговори

„Това беше престрелка, въоръжено нападение, организирано от Димитър Желязков”. Това каза Божидар Кузманов, известен като Божо Кравата, издирван близо четири месеца от "Интерпол" след стрелбата в курорта Слънчев бряг. Основният враг на Митьо Очите се предаде вчера в полицията във Велико Търново. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите, разказа той пред

Божо Кравата проговори! Бях се поизлегнал в едно сепаре, когато нахлу Митьо Очите и кресна:"Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви направя!"

Божо Кравата проговори за стрелбата с Митьо Очите. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите. "Много странно. Аз не мога да ги възприема нещата. Аз не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. Опитвам се да успокоявам близки.", каза той в ефира на bTV.

Божо Кравата: Беше въоръжено нападение, организирано от Очите, а не атака срещу него

Тези месеци минаха като абсолютен филм. Много странно. Не мога да възприема нещата, не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. Опитвах се по някакъв начин да успокоя близките си, това каза Божо Кравата в ексклузивно интервю пред bTV. "Във въпросната вечер бях се излегнал на сепарето на дъното на ресторанта.