27.10.2016

Да помогнем! 3-годишният Вальо е болен от левкемия

Родителите му разчитат на дарения, за да го изпратят в Германия

Още

Любов или агресия! Емануела заплаши Вальо Михов: Не ме докосвай!

Съквартирантите ще получат нова седмична мисия тази вечер. Те ще трябва да се превъплътят в героите от касовата боливудска продукция „Малката булка от Ню ханди”. Сценарият на сериала ще бъде приет с много позитивизъм и усмивки от мнозинството, а звездите искрено ще се забавляват.

Ексклузивно! Вальо Михов е напуснал Къщата на "ВИП брадър"

Футболният бос също излиза от къщата на "ВИП брадър", видяха зрителите на най-обсъждания формат в България по време на лайфа на предаването в петък вечер. Елегантният джентълмен бе единственият, който поднесе цветя и подаръци на двете рожденички – Лили и Жана.

(18+) Осиновеният Вальо: Извратеняци ме купиха за сексроб!

"Мама първо опита да ме убие, а после ме изостави. От дома за сираци ме продадоха на семейство извратеняци. Приемните ми родители се гавриха сексуално с мен в продължение на 7 години. Караха ме да мастурбирам пред тях, да правя свирки на мъж и други...

Победа за ЦСКА и бой между играчите при завръщането на големия талант Вальо Антов

"Армейците" взеха трите точки от Черно море, двама с червени картони

Кошлуков категорично пред „ШОУ“: Вальо Михов или Надя ще спечелят “ВИП брадър”!

Емил Кошлуков е роден е на 26 октомври 1965 година в Пазарджик. През 1985 година завършва Английската гимназия в Пловдив. В казармата е осъден на 6 години затвор за предизвикване на бунт. Освободен е през 1988 година. През 1989 година започва да учи Английска филология в Софийския университет. Същата година основава Независимо студентско дружество. В периода 1991 – 1996 година учи политология в Калифорнийския университет в Санта Барбара. През 1997 година се завръща в България. От 2001 година е депутат в Народното събрание от листата на НДСВ. През 2004 година основава партия “Новото време” и става неин председател. Занимава се с журналистика от години. Емил дава едно от най-личните си интервюта за “ШОУ”, в което открехва завесата на живота си, разкрива мечтите и страховете си.