23.10.2016

Удължиха с 2 месеца разследването за убития от жертвата си Боньо Фаса

Към момента спрямо 18-годишната Мария няма заведено дело, нито предявени финансови претенции от роднините на жертвата

Още

Щерката на Боньо Фаса иска 100 бона от изнасилената Мария

Дъщерята на серийния изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса Изабела е завела дело срещу последната му жертва Мария Гиздева от Стара Загора, която, за да се спаси от лапите на рецидивиста, го намушка със собствения му нож и го уби, пише "България...

Шок: Щерката на изнасилвача Боньо Фаса иска поне 100 бона от Мария, която го прободе фатално

Дъщерята на серийния изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса Изабела е завела дело срещу последната му жертва Мария Гиздева от Стара Загора, която, за да се спаси от лапите на рецидивиста, го намушка със собствения му нож и го уби, пише "България Днес". Семейството на Мими било потресено, след като получило известие, че роднината на Динев е предявила граждански иск срещу тях, споделя техен близък, помолил за анонимност.

Обрат: Щерката на Боньо Фаса иска пари от насилената Мария

До месец разследването приключва и отличничката отива на съд

Жертвите на убития изнасилвач Боньо Фаса се множат! Изплуваха още шокиращи подробности за зверствата му

Втора жертва на убития сериен изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса от Стара Загора е била разпитана в полицията. Жената е разказала в подробности пред ченгетата, че преди години рецидивистът я заключил в дома си в блок и се опитал да злоупотреби с нея. За да се спаси, момичето скочило от четвъртия етаж и до ден днешен има здравословни проблеми заради инцидента, пише в. България днес.

В Стара Загора са категорични! Проклятие застигна рода на убития от ученичка изнасилвач Боньо Фаса

Денят, в който старозагорският изнасилвач Боньо Фаса, беше убит от 18-годишната ученичка Мария, е сред най-черните във фамилията. Само три часа преди фаталното пробождане е починал и братът на Боньо. Той самият обаче не разбрал за кончината на своя близък роднина.

Изнасилвачът Боньо Фаса казал на Мария: Ти ще си моята жена!

Уж искал да се сдобри с дъщеря си, а после почнал да бие момичето