27.10.2016

Божо Кравата се предаде сам в полицията!

Божо Кравата, който бе издирван заради стрелбата по Митьо Очите, се е предал сам в полицията. Той се кри от правосъдието в продължение на повече от 4 месеца. Малко преди 15 часа днес той се яви в полицията във Велико Търново, съобщава bTV. Не е...

Още

Кървавата сага между Божо Кравата и Митьо Очите продължава! Задава се нов развой?

Един от най-близките хора на Божидар Кузманов - Иван Терзийски, проговаря пред разследващите за престрелката с Димитър Желязков - Митьо Очите в Слънчев бряг, пише в. "България Днес". Терзийски настоявал да даде показания за кръвопролитието в началото на юни, при което несебърският наркобос Очите бе ранен, негов гард - убит, а друг - ранен. 

Спецсъдът остави в ареста Божидар Кузманов - Божо Кравата

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов, известен с прозвището си Божо Кравата.

Разследващите в шах: Това наистина ли е Божо Кравата?

Промененият вид на Божидар Кузманов-Божо Кравата е накарало полицията да се усъмни дали това е той. Това стана ясно на днешното дело в Специализирания наказателен съд, където се гледаше мярката за неотклонение на Кузманов. Съдът го остави в ареста.

Съдът остави в ареста Божо Кравата, участник в стрелбата срещу Митьо Очите

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов – Божо Кравата, който преди няколко дни се предаде след няколко месечно издирване, съобщи Нова телевизия. Божо Кравата се предаде във Велико Търново преди дни. Пред съда днес Кузманов заяви, че се страхува за своя и за живота на семейството си, предаде Би Ти Ви. По думите му той е бил в ресторанта, в който беше убит охранител на Желязков, а той тежко ранен, като ресторантьор. Според адвоката му Лъчезар Таков...

От последните минути: Спецсъдът реши за Божо Кравата

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов-Кравата. Съдията изтъкна, че много от свидетелите се страхуват за живота си, а някои дори са променили местожителството си, съобщава "Флагман".

Докато се решава съдбата му: Свидетел даде потресаващи показания за Божо Кравата

"Избийте ги всичките! Отивайте и ги довършвайте!", крещял на приближените си Божидар Кузманов - Божо Кравата, виждайки, че стрелбата по Митьо Очите е неефективна и той е жив. Това е разказал пред разследващите свидетелят Калоян Колев, съобщава news.bg.