26.10.2016

Модрич: Искам да се пенсионирам в Реал

Не знам кога ще се завърна на терена, добави хърватинът

Още

Кроос: Искам Реал да е последният ми отбор

Полузащитникът Тони Кроос сподели желанието си Реал Мадрид да е последният тим в кариерата му. Немецът преподписа с Кралския клуб до 30 юни 2022 година. „Този ден е специален. Реал е най-големият клуб в света и благодаря за гласуваното доверие. Чувствам се страхотно в Реал. Радвам се, че се присъединих ...

Теменужка Петкова: Искаме да реализираме проекта АЕЦ "Белене"

В "Денят започва" енергийният министър Теменужка Петкова заяви, че ако проектът АЕЦ "Белене" не беше спрян, можеше вече да е герерирал разходи до 20 милиарда лева - в пъти повече от дължимото за реакторите. Тя допълни, че правителството ще направи всичко възможно да придвижи максимално бързо процедурата по одобряването на държавната помощ за НЕК до европейските институции.

В „Младост”: Оставката реално нищо не решава, искаме си зелените площи

Нас много ни интересува какво ще се случи по-нататък, ще се промени ли ситуацията с нейното излизане. Това питаха хората, които днес дойдоха на протест против застрояването на зелени площи и детски площадки в София пред община Младост.

Роналдо: Щастлив съм в Реал и искам да остана

"Щастлив съм в Реал и искам да остана. Клубът ще вземе умно решение, ако ми предложи нов договор", заяви звездата на Кралския клуб Кристиано Роналдо пред испанската телевизия La Sexta.