23.10.2016

Сензация от последните минути: Божо Кравата се предаде сам в полицията!

Божо Кравата, който бе издирван заради стрелбата по Митьо Очите, се е предал сам в полицията. Той се кри от правосъдието в продължение на повече от 4 месеца.

Още

Спецсъдът остави в ареста Божидар Кузманов - Божо Кравата

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов, известен с прозвището си Божо Кравата.

Разследващите в шах: Това наистина ли е Божо Кравата?

Промененият вид на Божидар Кузманов-Божо Кравата е накарало полицията да се усъмни дали това е той. Това стана ясно на днешното дело в Специализирания наказателен съд, където се гледаше мярката за неотклонение на Кузманов. Съдът го остави в ареста.

Съдът остави в ареста Божо Кравата, участник в стрелбата срещу Митьо Очите

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов – Божо Кравата, който преди няколко дни се предаде след няколко месечно издирване, съобщи Нова телевизия. Божо Кравата се предаде във Велико Търново преди дни. Пред съда днес Кузманов заяви, че се страхува за своя и за живота на семейството си, предаде Би Ти Ви. По думите му той е бил в ресторанта, в който беше убит охранител на Желязков, а той тежко ранен, като ресторантьор. Според адвоката му Лъчезар Таков...

От последните минути: Спецсъдът реши за Божо Кравата

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов-Кравата. Съдията изтъкна, че много от свидетелите се страхуват за живота си, а някои дори са променили местожителството си, съобщава "Флагман".

Докато се решава съдбата му: Свидетел даде потресаващи показания за Божо Кравата

"Избийте ги всичките! Отивайте и ги довършвайте!", крещял на приближените си Божидар Кузманов - Божо Кравата, виждайки, че стрелбата по Митьо Очите е неефективна и той е жив. Това е разказал пред разследващите свидетелят Калоян Колев, съобщава news.bg.

Хората на Божо Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в заведенията му

Хората на Божидар Кузманов - Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в негови заведения в Банско и Слънчев бряг, стана ясно в специализирания наказателен съд. Там в момента се гледа мярката за неотклонение на Божо Кравата. Неговото име нашумя след стрелбата по Димитър Желязков - Митьо Очите.