25.10.2016

Ще спим повече! Ето кога местим часовниковата стрелка

Последният уикенд на октомври се сменя времето с което започва зимното часово време. Стрелките на часовниците ще трябва да се преместят с един час назад и това часово време ще продължи до последната неделя на март. Стрелките трябва да се върнат един час назад, съответно от 03:00 на 2:00 часа. Така ще спим един час повече.

Още

Багата – баща! Синът му носи името Александър

Любина е родила момченцето в болница в Лас Вегас

"Лудогорец" взе леко "гостуването" си на "Монтана" и е на четвъртфинал

"Лудогорец" се класира с лекота за четвъртфиналите за Купата на България. Шампионите спечелиха с 4:0 символичното си "гостуване" на "Монтана" в Разград. Очаквайте подробности!

Гаджето на Паломино се разсейва с GSM-а си в Разград

Гаджето на защитника на Лудогорец Хосе Луис Паломино не изглеждаше особено заинтересована от случващото се на терена между Монтана и Лудогорец. Атрактивната блондинка "цъкаше" с GSM-а си, за да минава по-бързо времето....

Палава плеймейтка разваля семейството на Коцето - направи го баджанак с Фики? (СНИМКА)

Руса сексбомба се опитва да вкара в грехове фолкизпълнителя Константин. Изкусителката е финалистка от последното издание на еротичния конкурс "Мис Плеймейт" и се казва Дениса Ставриева. 23-годишната мацка сама се похвалила пред приятелки, че е забърсала Коцето. Това се случило по време на купон в неговата дискотека в Студентски град, пише в "България Днес".

Синоптиците бият тревога: Студът иде! Ето от кога трябва да вадим зимните дрехи и чадъри

След приятното затопляне на времето от последните дни ще последва рязко застудяване. Още в четвъртък температурите ще паднат с 8 до 10 градуса. Въпреки това сняг няма да има в равнинните части на страната поне в следващите две седмици.

България е на 39-то място в класацията на Световната банка за най-лесно правене на бизнес

Нова Зеландия е изместила Сингапур като мястото за най-лесно правене на бизнес в света, а няколко нововъзникващи пазарни икономики отчитат най-силно подобрение, чрез прилагането на реформи, благоприятстващи бизнеса. Това сочи оповестеният днес доклад "Правене на бизнес 2017" на Световната банка.България е слязла с една позиция надолу - от 38 на 39 място. Световната банка отбелязва за страната ни, че е повишила надеждността на енергийните доставки, чрез въвеждане на автоматична система за управление в енергетиката - Система за надзорен контрол и събиране на данни.  Сред десетте първи страни в класацията, след Нова Зеландия се нареждат Сингапур, Дания, Хонконг, Южна Корея, Норвегия, Великобритания, САЩ, Швеция и Македония, сочи пълният списък на сайта на организацията. На последно място в класацията е Сомалия.