26.10.2016

Щерката на Боньо Фаса иска 100 бона от изнасилената Мария

Дъщерята на серийния изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса Изабела е завела дело срещу последната му жертва Мария Гиздева от Стара Загора, която, за да се спаси от лапите на рецидивиста, го намушка със собствения му нож и го уби, пише "България...

Още

Сензационен обрат: Боньо Фаса, който изнасили 18-годишната Мария, умрял от инфаркт

Рецидивистът Богдан Динев - Боньо Фаса е умрял от инфаркт, а не от прободната рана, която му нанесе 18-годишната Мария Гиздева, докато той я изнасилва в къщата на ужасите на ул. "Чая 44", твърди в. "България днес". От източници, близки до разследването, стана ясно, че причината за смъртта на Динев не е кръвозагуба, каквото е основното твърдение на прокуратурата, обяснява изданието.

Шок: Щерката на изнасилвача Боньо Фаса иска поне 100 бона от Мария, която го прободе фатално

Дъщерята на серийния изнасилвач Богдан Динев - Боньо Фаса Изабела е завела дело срещу последната му жертва Мария Гиздева от Стара Загора, която, за да се спаси от лапите на рецидивиста, го намушка със собствения му нож и го уби, пише "България Днес". Семейството на Мими било потресено, след като получило известие, че роднината на Динев е предявила граждански иск срещу тях, споделя техен близък, помолил за анонимност.

Обрат: Щерката на Боньо Фаса иска пари от насилената Мария

До месец разследването приключва и отличничката отива на съд

Изнасилвачът Боньо Фаса казал на Мария: Ти ще си моята жена!

Уж искал да се сдобри с дъщеря си, а после почнал да бие момичето

Проговори Мария, която уби изнасилвача Боньо Фаса

18-годишната Мария от Стара Загора, която уби своя изнасилвач, проговори пред Нова телевизия. Момичето разказа ужасяващи подробности за драмата, която е преживяла в кошмарния ден. Мария твърди, че е убила Фаса с ножа, който сам той е извадил.

Българин писа писмо от Канада с подробности за убития от Мария Боньо Фаса

В отворено писмо мъж от Стара Загора, който живее в Канада от 20 години, разкрива подробности за изнасилвача Боньо Фаса, който бе убит от тийнейджърката Мария, пише zarata.org. Регионалният сайт публикува писмото му без редакторска намеса: Уважаеми съграждани, Пише ви един заралия, напуснал преди повече от 20 години България.