21.10.2016

Гринго забрани на Софка да готви!

Гаджето на Софи Маринова – Тодор Бойков – Гринго, й е забранил да готви вкъщи. „По-добре да пее, а не да готви, защото готвенето не й се получава хич“, категоричен е здравенякът от Бургас, пише „Телеграф“. 

Още

Гринго смени Софка, надарени мацки налазват певеца (СНИМКИ 18+)

Софке, внимавай! Твоят Гринго не си поплюва, въргаля се с четири мацки с огромни цици в сеното! Всичко е част от новия клип на първата самостоятелна песен на Гринго - "Мачо", но Софи Маринова все пак трябва да е внимателна.

Гаджето на Софка засенчи Джорджано (ВИДЕО)

Бившият бодигард в германска дискотека и настоящо гадже на фолкпевицата Софи Маринова - Гринго, реши да пропее. Той представи своята първа самостоятелна песен "Мачо", както и клип към нея.

Гаджето на Софка пропя, сравниха го с Джорджано

Вижте песента на Гринго "Мачо", както и отзивите за нея

Софка със сензационна новина!

"Сватба ли? Ще направя сватба само когато Гринго ми падне на колене и ми подари пръстен!". Това отсече пред в. България днес ромската перла Софи Маринова, запитана кога ще се врече във вечна вярност на своя благоверен Гринго.

Размениха си ролите! Софка подложи Гринго на бой и страдания преди сватбата

Фолк певицата Софи Маринова бие гаджето си Гринго, за да се ожени за нея, разкри самата тя. Въпреки буйната им връзка, изпълнена с предизвикателства и бой, днес те обмислят да направят най-сериозната стъпка в отношенията си, пише "Телеграф".