25.10.2016

Полицията отново разтърва бежанци в лагера в Харманли

Иракчани и афганистанец се скарали заради забележка

Още

"Бягащи от войни" на бунт. Какво става в Харманли?

Притокът на мигранти у нас оказва се, че не е неуправляем

Жандармерия и полиция все още пазят около бежанския център в Харманли

Мигранти се разбунтуваха вчера, хората в града се страхуват

Обстановката в бежанския лагер в Харманли е спокойна

Обстановката в бежанския лагер в Харманли е спокойна. Въпреки това остава засиленото полицейско присъствие около лагера и в града. Днес започва разследване за установяване на подбудителите на размириците, съобщи за "Хоризонт" директорът на РДВР - Хасково Ангел Цанков. Вчера близо 1 000 души от центъра излязоха на протест с искане да бъдат пуснати да пътуват към Сърбия и Западна Европа.

В Харманли започват профилактични изследвания на здравно неосигурени

Профилактичните изследвания на здравно неосигурени и хора със затруднен достъп до лечебни заведения започват в Харманли. Мобилната клинична лаборатория е на разположение на многопрофилната болница в града. Прегледите ще се извършват в два квартала до 1 ноември. След това мобилната лаборатория ще бъде в Любимец и Симеоновград. Едно клинично изследване включва кръвна картина с поне осем показатели.

Жандармерията продължава да пази Харманли, мигрантите са се успокоили

Местните жители се страхуват от чужденците, твърдят, че те извършват обири

В лагера в Харманли е спокойно, но полицията остава на място

Обстановката в бежанския лагер в Харманли днес сутринта е спокойна. Въпреки това на място остават сили на Жандармерията. Вчера близо 1000 души от центъра излязоха на протест с искане да бъдат пуснати да пътуват към Сърбия и Западна Европа. Началникът на лагера Димитър Зах