21.10.2016

Азиатските индекси приеха икономическия ръст в Китай с позитивизъм

Британският паунд поскъпна по време на азиатската сесия

Още

Резил на премиерата на китайската Tesla (СНИМКИ)

Китайската корпорация LeEco, която се заканва да смачка Tesla Motors с по-евтина алтернатива на Model S, представи на пищна церемония в Сан Франциско първия си електромобил. За разочарование на поканените журналисти и гости вместо прототип на безпилотната кола на ток на събитието бе показан поредният макет, съобщава The Fiscal Times.

LeEco LeSee Pro – китайска “тесла” за доста по-малко пари

LeEco LeSee Pro – китайска “тесла” за доста по-малко пари В Лос-Анжелес премина премиерата на новия сериен електромобил LeEco LeSee Pro, сочен от създателите си за конкурент на Tesla Model S....

Дел Боске отказа на Китай

  Бившият селекционер на Испания Висенте дел Боске е получил изгодно предложение от Китай, но не го е приел. 65-годишният специалист сподели това пред радио Cope, предаде БГНЕС. "Мога да потвърдя, че получих предложение от Китай. Ставаше въпрос за 10 млн. евро на година, но дори не разбрах дали е запитване от клуб, или от националния отбор. Честно казано, не обърнах внимание на това предложение", каза Дел Боске. Според медиите от него се е интересувал Хебей Форчън, който впоследствие назначи за треньор Мануел Пелегрини. 

Резил на премиерата на китайската Tesla

Китайската корпорация LeEco, която се заканва да смачка Tesla Motors с по-евтина алтернатива на Model S, представи на пищна церемония в Сан Франциско първия си електромобил. За разочарование на поканените журналисти и гости вместо прототип на безпилотната кола на ток на събитието бе показан поредният макет, съобщава The Fiscal Times. LeSee дебютира под формата на изложбено муле през април на салона в Пекин. Тогава китайците обещаха да демонстрират работещ прототип на електромобила през есента. По замисъла на организаторите на премиерата в Сан Франциско шефът на LeEco Цзи Юетин трябвало да се появи на сцената сред кълба дим на борда на колата, която да се движи в безпилотен режим. Вместо това се наложило милиардерът да излезе на крака пред публиката и да обяснява сконфузено, че прототипът е претърпял инцидент при транспортирането от Лондон, където участвал в снимките на поредната серия от блокбъстъра "Трансформърс". В крайна сметка представителите на медиите са били принудени да се задоволят с разглеждането на статичния макет с бутафорен салон и леко видоизменени брони и страни. От LeEco отново не са влезли в конкретика за технически особености на LeSee. Предполага се, че електромобилът ще има сходна конструкция с разработката на Faraday Future - другата компания с мераци да детронира Tesla с парите на Цзи Юетин. Самата Faraday Future представи иновационната си модулна платформа под формата на красиви картинки на изложението CES в Лас Вегас в нача...

Президентът на Филипините зави към Китай (ВИДЕО)

По време на посещението си в Китай президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви, че за Манила „е дошло време да се сбогува“ със САЩ да каже „здравей“ на Китай, пише Российская Газета.