27.10.2016

В София мъж простреля жена си, след което се самоуби

48-годишен мъж простреля съпругата си в главата, след което се самоуби в София. Трагедията се разиграла в квартал „Западен парк” около 1:30 часа в нощта срещу сряда, пише БГНЕС. Ранената жена е настанена в Института за спешна помощ „Пирогов” в изключително тежко състояние и с опасност за живота. По информация на БНР мъжът и жената са служители на „Съдебна охрана“ и са живеели на семейни начала. Пистолетът, с който е стреляно, вероятно е служебно оръжие. Не се изключва и версията жената да е застреляла приятеля си и след това да е опитала да се самоубие. Причините се изясняват, най-вероятно става дума за битов скандал. Сигналът за инцидента е подаден от 18-годишния син на жената. 

Още

Камион рани катаджия, докато пише акт в София

Униформеният наказвал неправилно паркиране на бул. "България"

Законът за бурките в София не работи, установи медиен експеримент

Три седмици след като на второ четене в парламента бе приет Законът за бурките - Закон, с който се забранява носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето, репортерска проверка на телевизия Он Еър показа, че той не се изпълнява.

Иън Гилън идва в София за концерт

Той ще представи по уникален начин всички хитове на Дийп Пърпъл

Какво вдъхновява чуждестранни артисти да останат в София?

София през погледа на артисти от чужбина, избрали нашата столица, за мястото, където да създават изкуство. В 7 късометражни филма, разказващи за успешната им творческа и социална интеграция, режисьорът Николай Василев показва защо хора от целия свят са решили да останат в София и как градът вдъхновява професионалното им развитие. Премиерата е днес от 18:30 в Дома на киното.

Заплатите: Колко взимат във Видин и в София за една и съща работа?

Все по-силно се разтваря ножицата между столицата и провинцията