24.10.2016

НОИ планира рекорден приход от вноски за пенсия за 2017 г.

Дефицитът намалява с над 300 млн. лв. заради увеличението на осигуровките и затягането на пенсионните условия

Още

Наследниците на световноизвестните звезди по стъпките на родителите си

Синовете на Даниел Дей-Люис, Джъд Лоу, Синди Крауфорд и Памела Андерсън пристигнаха в Италия специално за фотосесията.  Както се досещате, Гейбриъл-Кейн Дей-Луис - момчето с платинено русата коса и сини очи, е син на Даниел Дей-Люис. Британският актьор е носител на по две награди „Сателит“ и „Златен глобус", пише Нова телевиия.  Пресли Гърбър е син на модела Ранди Гърбър и на Синди Крауфорд, която беше един от секссимволите на 90-те. Той е изключително елегантен в черния си костюм с флорална риза.  Компания им правят 22-годишната интернет звезда Камерън Далас и моделът Лука Сабат, който е на 18 години. На снимките са и синът на Джъд Лоу - Рафърти, и наследникът на Памела Андерсън - Брандън Томас Лий.  Момчетата представиха лятната колекцията на Dolce&Gabbana за 2017-а година. 

Световноизвестен пианист с майсторски клас в АМТИИ

Именитият български пианист Боян Воденичаров ще проведе в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в Пловдив майсторски клас по пиано и импровизация от днес до 27 октомври. Боян Воденичаров е един от най-изтъкнатите български пианисти. Той е носител на II награда от Международния клавирен конкурс в Сенигалия още преди приемането му в Държавната консерватория в София. През 1981 г. печели III награда на Международния клавирен конкурс „Феручо Бузони”, а две години по-късно – III награда на Музикалния конкурс „Кралица Елиза...

Сблъсъци между мигранти и полиция в печалноизвестния лагер Джунглата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Френската полиция имаше сблъсъци с мигранти край Кале, в печално известния бежански център, наречен Джунглата.

НОИ има важна информация за пенсиите

Над 10 милиарда и 375 милиона лева са предвидени за пенсии, обезщетения за болест, майчинство и безработица, според проектобюджета на НОИ. Надзорният съвет на Националния осигурителен институт утвърди проектобюджета за следващата година, предаде...

Новина от последните минути! НОИ разпространи важна информация за пенсиите

Над 10 милиарда и 375 милиона лева са предвидени за пенсии, обезщетения за болест, майчинство и безработица, според проектобюджета на НОИ. Надзорният съвет на Националния осигурителен институт утвърди проектобюджета за следващата година, предаде БНР.

Световноизвестен учен сензационно: На ръба сме на нова информационна революция!

Светът е на ръба на нова информационна революция, заяви в интервю за "Хоризонт" световно известният икономист д-р Кьел Нордстрьом. По думите му, в момента има огромно количество данни, но за да успеем, трябва да се научим да ги управляваме.