25.10.2016

Хилари Клинтън се появи с копита и безумна усмивка в Ню Йорк (СНИМКА/ВИДЕО)

Поставената в Ню Йорк статуя на Хилари Клинтън, която е полуразсъблечена и с копита вместо крака, предизвика суматоха, съобщи в. „Ню Йорк дейли нюз". Статуята се появила във вторник сутринта до метростанцията „Боулинг-Грийн". Тя е била поставена от 27-годишния Антъни Скиоли.

Още

"Ню Йорк таймс" подкрепи Хилари Клинтън в битката за Белия дом

Според изданието тя е един от най-упоритите политици на своето поколение

"Ню Йорк таймс" подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ

"Ню Йорк таймс" даде подкрепата си за кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън за президент на САЩ. Мотивът на редакционния състав на вестника е, че Клинтън е много по-квалифицирана от съперника си Доналд Тръмп да се справи с предизвикателствата пред САЩ. Вестникът нарече Клинтън "един от най-упоритите политици на своето поколение" и изтъкна като нейни най-ярки качества интелекта, опита и смелостта ѝ.

Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха инцидента в Ню Йорк

Вашингтон. И двамата кандидати за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха експлозията в Ню Йорк, при която 29 души бяха ранени, пише вестник Daily Mail. Тръмп и Хилари определят инцидента като избухване на бомба, описание, което властите не използваха през първите часове от ...

Доналд Тръмп и Хилари Клинтън с първи коментар след инцидента в Ню Йорк

И двамата кандидати за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха експлозията в Ню Йорк, при която 29 души бяха ранени, пише вестник Daily Mail, цитиран от агенция "Фокус". 

Хилари Клинтън припадна в Ню Йорк, взе си болничен

Още миналия месец съперникът ѝ Доналд Тръмп заяви, че тя „не разполага с умствена и физическа издържливост“, за да служи като президент

Хилари Клинтън се е почувствала зле и е напуснала възпоменателната церемония в Ню Йорк

Хилари Клинтън си е тръгнала неочаквано по-рано от възпоменателната церемония за 11-и септември в Ню Йорк, защото се е почувствала зле. Според кампанията на кандидата за президент на демократите Клинтън почувстала отпадналост вследствие на по-висока температура, но в момента е по-добре и се намира в дома на дъщеря си Челси. По-рано в социалните мрежи няколко кореспонденти, които пътуват с кандидата посочиха, че тя е напуснала церемонията в Ню Йорк, без да е ясно в каква посока и без да бъде дадена информация на журналистите.   По време на кампанията за Белия дом опонентът на Хилари Клинтън Доналд Тръмп на няколко пъти изразяваше опасения за здравословното й състояние. Преди месец личният лекар на Клинтън заяви, че тя е в отлично здраве и форма да изпълнява длъжостта президент на Съединените щати.