27.10.2016

Статуя, осмиваща Клинтън, предизвика суматоха в Ню Йорк (СНИМКА/ВИДЕО)

Поставената в Ню Йорк статуя на Хилари Клинтън, която е полуразсъблечена и с копита вместо крака, предизвика суматоха, съобщи в. „Ню Йорк дейли нюз". Статуята се появила във вторник сутринта до метростанцията „Боулинг-Грийн". Тя е била поставена от 27-годишния Антъни Скиоли. A Naked Statue Of Hillary Clinton Erected In NYC Really Pissed People Off https://t.co/6hUNeLJvlN pic.twitter.com/MHz7qOZRn7 — BuzzFeed News (@BuzzFeedNews)

Още

Полуразсъблечена Клинтън предизвика суматоха в Ню Йорк

Поставената в Ню Йорк полуразсъблечена статуя на Хилари Клинтън с копита вместо крака, предизвика стълкновение, съобщи в. „Ню Йорк дейли нюз”. Статуята, сложена от 27-годишния Антъни Скиоли, се появи във вторник сутринта до метро станцията „Боулинг-Грийн”, пише БГНЕС. Фигурата е карикатурно изображение на Клинтън с широко усмихнато лице, непропорционални части на тялото и копита вместо стъпала на краката. Облечена е само с разгърдена туника. Според вестника, статуята е стояла до метро станцията три часа. След това е дошла служителка на близкия музей, която се опитала да свали фигурата от постамента й въпреки бурна намесата на Скиоли и негови симпатизанти.   

Хилари Клинтън се появи с копита и безумна усмивка в Ню Йорк (СНИМКА/ВИДЕО)

Поставената в Ню Йорк статуя на Хилари Клинтън, която е полуразсъблечена и с копита вместо крака, предизвика суматоха, съобщи в. „Ню Йорк дейли нюз". Статуята се появила във вторник сутринта до метростанцията „Боулинг-Грийн". Тя е била поставена от 27-годишния Антъни Скиоли.

Клинтън подкрепена от "Ню Йорк таймс"

    "Ню Йорк таймс" даде подкрепата си за кандидатката на Демократическата партия Хилъри Клинтън за президент на САЩ, пише Нова телевизия.  Мотивът на редакционния състав на вестника е, че Клинтън е много по-квалифицирана от съперника си Доналд Тръмп да се справи с предизвикателствата пред САЩ. Вестникът нарече Клинтън "един от най-упоритите политици на своето поколение" и изтъкна като нейни най-ярки качества интелекта, опита и смелостта й. "Ню Йорк таймс" хвали работата на Клинтън като държавен секретар и приноса й за връщането на доверието към САЩ. "Г-жа Клинтън показа, че е реалист, който смята, че Америка не може просто да се скрие зад океани и стени, а трябва да се ангажира уверено със света, да защитава интересите си и да остане вярна на ценностите си", пише изданието. Вестникът смята, че решението й да използва частен сървър за имейли със служебна цел, докато беше държавен секретар, заслужено е поставено на критична проверка в кампанията, но сравнено с реалните предизвикателства пред Америка, "изглежда като въпрос, достоен за ХелпДеск".

"Ню Йорк таймс" подкрепи Хилари Клинтън в битката за Белия дом

Според изданието тя е един от най-упоритите политици на своето поколение

"Ню Йорк таймс" подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ

"Ню Йорк таймс" даде подкрепата си за кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън за президент на САЩ. Мотивът на редакционния състав на вестника е, че Клинтън е много по-квалифицирана от съперника си Доналд Тръмп да се справи с предизвикателствата пред САЩ. Вестникът нарече Клинтън "един от най-упоритите политици на своето поколение" и изтъкна като нейни най-ярки качества интелекта, опита и смелостта ѝ.

"Ню Йорк таймс" официално подкрепя Хилъри Клинтън

Влиятелният американски вестник "Ню Йорк таймс" официално подкрепи бившия държавен секретар Хилъри Клинтън като кандидат за президент на САЩ. Тя бе издигната от Демократическата партия. "За нейната интелигентност, опит и смелост", поясни изданието в статия, публикувана на интернет страницата си. Мишел Обама: Хилари ме вдъхновява "Ню Йорк таймс" умишлено не сравнява Клинтън с Доналд Тръмп, неин съперник от Републиканската партия. "Сравнявайки ги би било безсмислено з...