28.10.2016

Разследват финансирането на филма „Вълкът от Уолстрийт”

Става дума за 100 млн. долара, получени от доведения син на малайзийския премиер

Още

Снимали "Вълкът от Уолстрийт" с крадени пари, Лео помага на съда

Средствата били източени от... държавен фонд на Малайзия

Разследват парите за " Вълкът от Уолстрийт", Ди Каприо сътрудничи

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо сътрудничи изцяло на американските власти в разследването на мащабно присвояване на средства в Малайзия, с които е бил финансиран включително филмът "Вълкът от Уолстрийт", се казва в комюнике на неговата фондация, цитирано от Франс прес. Класираха холивудските филми с най-много гафове В края на юли американските власти предприеха съдебни действия с цел да бъдат върнати стотици милиони долари, източени от малайзийски държавен фонд за раз...

Скандал: Властите в САЩ искат да конфискуват $1 милиард от „Вълкът от Уолстрийт“!

Министерството на правосъдието на САЩ иска да конфискува активи на стойност над 1 млрд. долара, в това число имоти, предмети на изкуството и приходи от филма “Вълкът от Уолстрийт”, които са незаконно придобити с пари, отклонени от малайзийския държавен инвестиционен фонд 1MDB.

Леонардо Ди Каприо получи призовка по делото около "Вълкът от Уолстрийт"

Съдия в Ню Йорк издаде призовка за актьора Леонардо Ди Каприо, който ще трябва да свидетелства по дело, започнато от бивш служител на брокерската фирма "Стратън Оукмънд" поради това, че според него личността му е била илюстрирана некоректно във филма на Мартин Скорсезе от 2013 година "Вълкът от Уолстрийт", съобщи БНТ.

Леонардо Ди Каприо ще свидетелства по делото около "Вълкът от Уолстрийт"

Съдия в Ню Йорк издаде призовка за актьора Леонардо Ди Каприо, който ще трябва да свидетелства по дело, започнато от бивш служител на брокерската фирма "Стратън Оукмънд". Според него личността му е била илюстрирана некоректно във филма на Мартин Скорсезе от 2013 година "Вълкът от Уолстрийт".