25.10.2016

Изграждането на градския парк в Бухово ще бъде готово в края на ноември

Изграждането на парка в град Бухово ще бъде завършено в края на месец ноември. Това стана ясно след проверката на кмета на София Йорданка Фандъкова. Средствата за изграждането му са заделени от бюджета на Столичната община.

Още

Сигнал до БЛИЦ! Ток уби мъж в Бухово

Трагедия беляза днешния ден в град Бухово, който е в непосредствена близост до София. Около 60-годишен мъж е бил убит от ток. Това съобщи пред БЛИЦ наш читател. Инцидентът е стана на ул. "Градините", където е и дома на починалия.

В части на Бухово, Кокаляне и кв. Княжево без вода на 15 август

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 август  2016 г. (понеделник).Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Никола Бонев" в гр. Бухово  се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Никола Бонев" бл. 8А, бл. 10А, бл. 12А, ул. "Детелина", ул. "Брегалница".Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Полк. Стойно Бачийски" в кв. "Княжево" се налага спиране на водоподаването от 13.00 до ...

Празник за православните християни в Бухово

В града се организира тържествено честване на чудотворната икона "Света Богородица Достойно Ест"

Фандъкова с добри новини за столицата ни!

Догодина ще заложим поне 7 млн. лева от бюджета на Столична община и поне 4 млн. лева от европейските средства за инвестиции в паркове, градини и междублокови пространства. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на инспекцията на ремонтите дейности в парка в град Бухово.

Вижте къде в София ще спре временно водата на 17 октомври

На 17 октомври 2016 г. (понеделник), във връзка с извършване на авариен ремонт на уличен водопровод на ул. „Околовръстен път", с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв."Кремиковци", кв."Сеславци", с.Яна, с.Желява, гр.Бухово, кв. "Горни Богров", местност „Хан Богров", гара Мусачево. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв."Сеславци" - на площада, гр.Бух...

Смъртоносната спирка на Ботевградско шосе тормози хората

Спирка „Батареята” е възлова за хората, живеещи в квартал Враждебна и селата Долни и Горни Богров, Яна, Бухово, Сеславци, Челопечене, Бусманци, Кривина , Казичене, Ботунец и Кремиковци. Тук те слизат и се качват на автобусите, както и се прекачват според маршрута си. От години няма истински светофар, а мястото взема жертви, водещи до смърт и до сериозни наранявания.