21.10.2016

Полицаи щурмуваха апартамента на Георги в Бургас, ето какво намериха

Специализирани полицейски сили щурмуваха дома на криминално проявен мъж вчера вечерта. Силен тътен и викове събудили хората в бл. 75 в ж.к. „Славейков”. Те успели да видят как тежко въоръжените ченгета с маски нахлуват в жилището на младия бургазлия.

Още

Георги Бошев от Бургас стана световен ИТ шампион

Ученикът от бургаската английска гимназия „Гео Милев“ победи на Световния шампионат MOS.

Община Бургас прекратява конкурса за паметник на Александър Георгиев - Коджакафалията

Община Бургас няма да подпише договор с фирмата, спечелила конкурса за изграждане на паметник на Бащата на Бургас Александър Георгиев-Коджакафалията. Причината са разразилите се остри спорове сред бургаските художници и общественици за това доколко избраният проект е копие на оригиналния каменен монумент с кръст от 1916 г.

Известният бургаски лекар д-р Георги Шик и съпругата му са загиналите на "Тракия"

Известният бургаски лекар д-р Георги Шик и съпругата му Златка са загиналите в тежката катастрофа на магистрала Тракия, станала вчера сутринта край Стара Загора. 88-годишният д-р Шик е управлявал лек автомобил "Пежо 207", съпругата му се е возила на предната дясна седалка. Колата му се е блъснала в движещия се в същата лента товарен автомобил "Рено

Бургас в траур! Д-р Георги Шик и съпругата му Златка са загиналите на АМ „Тракия”

Един от най-добрите кожни лекари за всички времена в Бургас – д-р Георги Шик, и съпругата му д-р Златка Илиева, са загиналите при жестоката катастрофа на магистрала „Тракия” близо до Стара Загора. Златка Илиева, макар и на преклонна възраст, бе сред водещите педиатри и работеше до последно, а д-р Георги Шик бе специалист по кожни и венерически заболявания.

Конвоират Георги Иванчев и Радослав Димитров в Съдебната палата на Бургас при безпрецедентни мерки за сигурност

Георги Иванчев и Радослав Димитров, обвинени, че са стреляли срещу несебърското страшилище Димитър Желязков-Очите, ще бъдат доведени след минути в Съдебната палата на Бургас. Точно в 17 часа започва гледането на мярката им за неотклонение в Окръжния съд.

Зам.-министър Цвятко Георгиев: Бургас не е мутренски град, даже ДС не е работила само по слухове

Димитър Желязков – Митьо Очите е лежал в затвора, стар познайник на органите на реда, има много дълго досие, описано е в каква престъпна дейност е подозиран. Това заяви в ефира на bTV заместник-министърът на вътрешните работи Цвятко Георгиев. За част от тези неща е изтърпявал и наказание. Още в началото на тази година ГДБОП обяви, че наблюдава над 400 организирани престъпни групи, посочи заместник-министърът.