25.10.2016

Майка на 3 деца става жертва на сводници в Белгия, продавала кръвта си, за да оцелява

Ваня, прокудена дори от собствената си майка, ще води дело в Страсбург за бебето, което родила от насилник “Преминах през всички кръгове на ада. Заминах на гурбет, а попаднах на улицата, скитах се бездомна сред крадците, клошарите и проститутките. Вечер полицията ги прибираше, а аз успявах да се крия. Бях упоена и изнасилена от турчин.

Още

Белгия не подписва CETA заради съпротивата на Валония

Премиерът на Белгия Шарл Мишел е съобщил на председателя на Европейския съвет Доналд Туск, че неговото правителство не е в състояние да подпише търговското споразумение ЕС-Канада. Това съобщиха местни медии след днешната среща, организирана в резиденцията на Мишел в Брюксел с представители на регионалните власти. Белгия не може да подпише заради съпротивата на властите в провинция Валония. По-рано валонският парламент, където мнозинството е на социалистите, отхвърли с две трети от гласовете по...

Мишел: Белгия не е в позиция да подпише СЕТА

Белгия не е в състояние да подпише търговското споразумение между Европейския съюз и Канада (СЕТА), след като Валония и други регионални администрации отказаха да дадат зелена светлина на централното правителство в Брюксел. Това заяви белгийският премиер Шарл Мишел в понеделник, предава AFP, цитирана от Фокус. „Не сме в позиция да подпишем СЕТА“, съобщи Мишел след кратки разговори с регионалните лидери на страната, които бяха проведени в столицата. "Федералното правителство, германската общност и Фландрия казаха „да“. Валония, правителството на столичния регион Брюксел и френската общност казаха „не“, обобщи министър-председателят на Белгия.

Белгия официално: Не можем да подпишем СЕТА с Канада

Белгийският премиер е уведомил председателя на Европейския съвет

Белгия е съобщила, че не е в състояние да подпише споразумението с Канада

Премиерът на Белгия Шарл Мишел е съобщил на председателя на Европейския съвет Доналд Туск, че неговото правителство не е в състояние да подпише търговското споразумение ЕС-Канада. Това съобщиха местни медии след днешната среща, организирана в резиденцията на Мишел в Брюксел с представители на регионалните власти. Валония отхвърля всякакъв ултиматум на ЕС за търговското споразумение с Канада Белгия не може да подпише заради <...>

Скандалното решение на Валония обърна Белгия срещу Канада

Правителство на Белгия не е в състояние да подпише търговското споразумение ЕС-Канада. Това е съобщил премиерът на страната Шарл Мишел на председателя на Европейския съвет Доналд Туск след днешната среща, организирана в резиденцията на Мишел с представители на регионалните власти, пише БТА.