28.10.2016

От последните минути: Заложническа драма в Брюксел!

Въоръжен мъж е взел няколко души за заложници в супермаркет в Брюксел, съобщава пред РИА Новости представител на полицията, цитиран от "Фокус". „Въоръжен мъж в магазин е взел за заложници няколко души, повече информация нямам“, казва източникът.

Още

Заложническа криза в Брюксел се оказа обир

Мъж, въоръжен с нож, похити 30 души в супермаркет

Заложническа драма в Брюксел

Мъж задържал 15 души в супермаркет след неуспешен опит за обир

Развръзка със заложническата драма в Брюксел

Във филиалът на „Карфур“ във Форе - Брюксел изненадващо бяха взети заложници. Въоръжен мъж известно време държа 15 души в плен, но час след началото на инцидента се предаде. Пострадали при тази заложническа криза няма. Това каза кметът на град Форе Марк-Жан Гуселс пред VTM NIEUWS.

Белгийската полиция залови мъж, взел заложници в супермаркет

Белгийската полиция залови мъж, взел 15 души за заложници при опит за обир на супермаркет в Брюксел, съобщиха местните власти, цитирани от АФП. "Мъжът се предаде и няма жертви", каза говорителят на полицията в брюкселското предградие Форе. Заложническата драма, продължила около час, се разигра тази вечер към 19.00 ч. в супермаркет "Карфур". Районът бе бързо отцепен от силите на реда, а на място бяха изпратени полицейски хеликоптери. Полицията уточни, че заподозреният е бил въоръжен с нож. По информация на в. "Дерниер йор" той е опитал да изв...