21.10.2016

Обама призова Тръмп да спре да хленчи

Американският президент Барак Обама отправи поредна доза критика към кандидата на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп заради това, че по думите на Обама се опитва да дискредитира предстоящите избори с обвинения в изборни измами. Тръмп отхвърли обвиненията за извършени сексуални посегателства Държавният глава призова Тръмп да "спре с хленченето". Изправен пред спад в подкрепата и обвинения в сексуални посегателства, Тръмп обвини Белия дом в изборни измами срещу н...

Още

Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес.

Десета жена обвини Тръмп

Още една жена обвини претендента за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп в сексуално посегателство, съобщи телевизия NBC. 45-годишната инструкторка...

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите, но само при едно условие

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес. „Обещавам на всички мои избиратели и поддръжници, и на всички хора от Съединените щати, че напълно ще приема резултатите от тези велики и исторически президентски избори”, каза той на митинг в Охайо и след дълга пауза добави: „ако спечеля”.

Тръмп затъва все повече! Още една жена го обвини в сексуално посегателство

Още една жена обвини в сексуално посегателство кандидата за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп, съобщава списание "Time".

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Междувременно се появи и десета жена, която твърди, че е била обект на сексуално посегателство от страна на милиардера