22.10.2016

АББА могат да се съберат отново във виртуална триизмерна форма

Легендарната шведска група АББА може да се събере отново във виртуална триизмерна форма с помощта на бившия мениджър на "Спайс гърлс", британския продуцент Саймън Фулър, съобщи Контактмюзик.Суперзвездите на поп музиката се разделиха през 1982 г. след 10 години заедно. Слуховете, че квартетът може да се събере отново пълзят от години. Желанието на почитателите на АББА най-сетне може да се сбъдне, благодарение на Саймън Фулър. Според неназован източник, цитиран от британския таблоид "Сън", Фулър е в начална фаза на преговори с бившите членове на ...

Още

Страхотна новина: АББА отново може да се събере!

Легендарната шведска група АББА може да се събере отново във виртуална триизмерна форма с помощта на бившия мениджър на "Спайс гърлс", британския продуцент Саймън Фулър, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Махмуд Аббас иска извинение от Великобритания

Великобритания трябва да се извини за декларацията си от 1917 г. призоваваща създаването на еврейска родина в Палестина и трябва да признае Палестина като държава, заяви палестинският президент Махмуд Аббас в четвъртък, предава Reuters.

Палестинският президент Махмуд Аббас е бил агент на КГБ в Сирия

Палестинският президент Махмуд Аббас беше определен като „агент на КГБ в Сирия през 80-те“, според документи, публикувани от руски изобличител, пише Daily Mail, цитирани от "Фокус". Израелските медии съобщиха, че Аббас е бил агент на КГБ в Дамаск през 1983 г., според документи изведени извън Русия от бившия архивист Василий Митрокин.

Махмуд Аббас бил агент на КГБ

Палестинският президент Махмуд Аббас беше определен като „агент на КГБ в Сирия през 80-те“, според документи, публикувани от руски изобличител, пише Daily Mail.

Хитовете на АББА звучат на Античния театър

Хитовете на АББА ще звучат Античния театър в Пловдив довечера от 21 часа като част от “Light” програмата на фестивала OPERA OPEN 2016. Солистките Надин Хюн и Анете Хесел се превъплъщават в Агнета и Фрида, а невероятната им прилика с великите идоли, както визуална, така и акустична, е причината програмата им да взривява публиката в Германия и редица европейски страни. В „Класиката среща АББА” най-известните песни на популярната шведска група, завладели сърцата на три поколения, ще прозвучат в акомпанимент на комбо група и Русенската филхармония ...