24.10.2016

В София вече има кабинет за безплатно изследване за хепатит С

София вече разполага с кабинет за безплатно и анонимно консултиране и изследване за хепатит С. Центърът е създаден по инициатива на пациентско сдружение "ХепАктив" и сдружение "Здраве без граници". Бързите и безплатни тестове могат да се направят в "Център за сексуално здраве" на ул. "Цар Самуил". Изследването за хепатит С не е включено в годишния профилактичен пакет и не се заплаща от Касата.

Още

Чудесна новина: Григор ще участва на турнира в София

Надпреварата ще се проведе между 5 и 12 февруари 2017

Родоначалниците на импропънка идват в София за рожденния ден на фестивала "Аларма Пънк Джаз"

Радио фестивалът „Аларма Пънк Джаз“ навършва 8 години на 27 октомври. Музикалният редактор Цветан Цветанов сподели, че празненството ще бъде в В-Side залата на столичния клуб „Mixtape 5“, където ще излязат родоначалниците на импропънка THE EX (Холандия), Bernays Propaganda (Македония) и Jerusalem In My Heart (Канада).

Григор Димитров ще играе в София

Григор Димитров се съгласил да играе на турнира на Garanti Koza Sofia Open 2016, съобщиха организаторите на пресконференция. Най-добрият български състезател сам е пожелал да участва. Миналата година той пропусна турнира и си навлече доста критики като обясни решението си с предварителната си програма.

Гришо ще участва на турнира в София

Надпреварата на АТP ще се проведе от 5 до 12 февруари в "Арена Армеец"

Сметките за парно в София били няколко заради различни цени

Това обясниха от "Топлофикация София" в отговор на въпроси от абонати за неясноти в сметките

Григор Димитров ще играе в София, вижте кога

Григор Димитров е потвърдил участието си на турнира "Garanti Koza Sofia Open" догодина, информира "Tennis24.bg". Това беше съобщено днес на пресконференцията в хотел "Маринела", посветена на тенис турнира. Кога ще се проведе второто издание на турнира вижте в Sportlive.bg!