25.10.2016

Още

За война ли се готвят във Видин? Откриха цял боен арсенал в дърварник

Цял боен арсенал открили и иззели полицаи в ромската махала на Видин, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР, цитирани от Bulnews.bg. Вчера криминалисти предприели претърсване в частен имот на ул. „Ружа” в квартал „Нов път“ в крайдунавския град. В помещение, обособено за дърварник, били открити незаконно притежавани оръжия и боеприпаси. Иззети са дългоцевно оръжие кал. 7,62 мм с празен пълнител, два пистолета, два оптически мерника, 90 патрона кал. 7,62Х39, ръчна граната и запалка, както и празни пълнители за пистолети.

Венгер се извини на шега на феновете на Арсенал

Не изглеждате твърде зле за хора, които са страдали 20 години, заяви французинът

Венгер към феновете на Арсенал: Съжалявам за всичко, което ви причиних

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер показа, че не е изгубил чувството си за хумор. На днешната си пресконференция французинът поднесе искрените си извинения към феновете на отбора за всичко, което им е причинил през последните 20 години. По-рано този месец Венгер отбеляза 20-ата си годишнина начело на &bd...

Всички в Арсенал зад Венгер

Уверени сме, че той движи отбора напред, коментира собственикът на клуба

Moto Z, Moto Z Play и Moto Mods арсеналът се добраха до България

Новите Moto Z и Moto Z Play, както и техните функционални аксесоари от фамилията Moto Mods, вече са достъпни в Lenovo Exclusive Store и в магазините на оператора Telenor.