26.10.2016

Емилия се похвали с новородената Мира

Певицата цъфти от щастие, заобиколена от близките си

Още

Доайен на вирусологията у нас алармира: Четири вируса барабар със свински грип ни разболяват

Независимо от това, че у нас ваксините срещу грип не се заплащат от държавата, хората трябва да се ваксинират – особено възрастните и рисковите контингенти. Това съветва акад. Ангел Гълъбов от Института по микробиология на БАН. Пред БНР той изрази съжаление, че в България едва 4% от населението се ваксинират.

Ericsson: Интернет на нещата и 5G ще трансформират всяка индустрия

Пътуващото изложение на Ericsson представи у нас визията си в областта на цифровата трансформация на телекомите и на останалите индустриални сектори.

Бебето Мира спаси Емилия от паник атаките

Коко Динев я праща на работа, защото имал финансови затруднения. Тя му простила за връзките му с Преслава и Джена

Шуменски криминалисти получиха награда в конкурса „Страхливият умира всеки ден, смелият - само веднъж”

Криминалисти на ОДМВР-Шумен получиха награда от конкурса „Страхливият умира всеки ден, смелият - само веднъж”, който е в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе, съобщиха от пресцентъра на шуменската полиция. Конкурсът е учреден през 2009-та година и се провежда за осми пор ...

Невероятно, но факт: Този остров на фазаните се намира в различна държава на всеки шест месеца

На по-малко от 6 км преди река Бидасоа да се влее в Атлантическия океан, близо до френско-испанската граница, се крие малък речен остров, наречен Островът на фазаните. На него през 1659 г. се срещат представители на Франция и Испания, за да подпишат Договора от Пиренеите, с който официално се слага край на Тридесетгодишната война, пише profit.bg.

Ватиканът: Пепелта от кремираните католици да не се пази у дома

Ватиканът е публикувал нови инструкции, според които кремираните останки на католиците трябва да бъдат погребвани в гробища, а не пазени у дома, разпръсквани или разделяни сред членовете на семействата, предаде Voice of America, цитиран от Фокус. Църквата е запазила подкрепата си към кремацията, но настоява,