26.10.2016

И таз добра! Баща, пребил двама ученици, съди единия от тях

Баща, набил двама ученици, съди дете, което е ударил. За това ни сигнализира майката на едно от пострадалите деца. Преди осем месеца родител се саморазправи с ученици, закачали сина му. Кошмарът за семействата, обаче продължава и днес, съобщи Нова телевизия.

Още

Багата – баща! Синът му носи името Александър

Любина е родила момченцето в болница в Лас Вегас

Багата стана баща за първи път

Единственият българин световен шампион в ММА Благой Иванов стана за първи път баща научи "24 часа". Неговата половинка Любина роди момче в Лас Вегас. Синът на Багата се казва Александър. Той е кръстен на бащата на бившия световен шампион по бойно самбо. Багата, който на 9 октомври навърши 30 г., се подготвя в САЩ за третата защита на пояса си за световен шампион в тежка категория на ММА веригата WSOF....

Сензационно разкритие: Васил Илиев оставил фолк звездата Мария без баща!

Покойният бос на ВИС 2 Васил Илиев е причината попфолк певицата Мария да израсне без бащино рамо. Заради силовия бос шампионът по борба Панайот Киров отишъл в Америка и оставил жена си Йорданка с две момичета, пише Уикенд.

Бащата на певицата Мария избягал в САЩ заради Георги Илиев

Покойният бос на ВИС 2 Васил Илиев е причината попфолк певицата Мария да израсне без бащино рамо. Заради силовия бос шампионът по борба Панайот Киров отишъл в Америка и оставил жена си Йорданка с две момичета, пише Уикенд. Преди 1991 г. висаджийският бос офертира бащата на певицата да започне работа в неговия борцов клуб в Кюстендил - "Олимп".

Багата стана баща в Америка

Приятелката на боеца роди момче в Лас Вегас

3-годишно момиченце обикаля света по заръка на своя баща

Докато повечето родители се вманиачават да пазят децата си от опасностите на света, 36-годишният фотограф от Пекин Стивън Чау, прави дъщеря си част от едно невероятно пътешествие