25.10.2016

Никой квартал не трябва да е бетонно гето, поиска Каракачанов

Патриотите представиха своя кандидат за районен кмет на "Младост" Мария Цветкова

Още

Каракачанов иска да населваме обезлюдените територии с българи от чужбина, а не с мигранти

България трябва да започне да се справя с демографската криза, ниската раждаемост. Трябва да започне и административна реформа. Това каза в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. Трябва да започне населване на етнически

Каракачанов закъсня за ефир, но веднага посочи какво да правим с обезлюдените територии у нас

Кандидат-президентът на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов закъсня малко за сутрешния блок на БНТ. Иво Никодимов трябваше да започне предаването с половинката на президентската двойка на патриотите - Явор Нотев. Все пак Каракачанов се появи и зави твърдата си позиция какъв трябва да бъде българският президент.

Красимир Каракачанов: Ние сме опасността за тези, които 25 години ограбваха България

Ние сме опасност за онези, които смятаха, че пътят на България минава през Босфора, заяви кандидатът за президент на ВМРО, НФСБ и "Атака"

Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

Нито сантиметър от българската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, докато ние като българи се съпротивляваме и се борим за нашата родина България. Това заяви пред препълнената филиална зала на Драматичния театър във Варна Красимир Каракачанов, кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО“ и подкрепен от „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.

Каракачанов: Не трябва да допускаме заселването на мигранти в България  

Спрямо бежанците в България има сбъркана политика. Първото нещо което трябва да заявим е, че няма да допусне заселването на имигранти на българска територия. Ние не сме причина за този поток и не желаем при нас да има квотно разпределение на бежанци. Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, говорейки пред камерите на „Карай Направо” по Нова телевизия.

Каракачанов: Искрено и патриотично

Кандидат-президентът в "Карай направо"