24.10.2016

Лъсна цялата истина за зверския бой между ученички в Бургас (ВИДЕО)

Вражда между бивши най-добри приятелки е причина за свирепия бой на ученички в Бургас, твърдят съученици на едно от момичетата. 14-годишната Николета Г. побесняла и скочила с юмруци на Полина П., защото й откраднала най-добрата приятелка – 15-годишната Стела, която във видеото се опитва да разтърве двете момичета. 

Още

Напрежение в Бургас! Патрулки приклещиха две аудита в „Изгрев”

Две патрулки на Пето РУП-Бургас са приклещили два автомобила Ауди А3 и А4 с бургаска регистрация. Полицаите са блокирали шестима души от двата автомобила точно пред заведението за бързо хранене, намиращо се до голям хипермаркет в ж.к. „Изгрев”, съобщава "Флагман", позовавайки се на свой източник на място. 

Ново сбиване между ученици в Бургас

Четирима ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство в Бургас са били бити от свой връстник, който е от друго училище, информира Нова телевизия. По време на голямото междучасие те отишли да си купят закуска, когато били пресрещнати от други младежи. Един от тях се нахвърлил върху тримата. Тойсчупил костици в носа на едно от пострадалите момчета, на другото причинил кръвонасядания по главата. Другите двама нямат наранявания. Пострадалите младежи са в болницата. Те се разпитват от полицаи, като се очаква да стане ясна причината за инцидента.  

Смелчаци заловиха бивш затворник-убиец, нападал жени в Бургас

Двама смели младежи от Бургас на възраст - 19 и 21 години заловиха бивш затворник, изтърпял присъда за убийства след серия от брутални нападения над жени. Задържаният е Христо А., на 30 години от Стралджа. Бандитът вилнял в Бургас в нощта срещу 22 октомври т.г. Най-напред нападнал 67-годишна жена, която чакала на светофара на централната гара. Атакувал в гръб, повалил я на земята, а ударът бил толкова силен, че жената счупила крака си. После се опитал да изтръгне чантата й, като я блъснал директно на пътя, между преминаващите автомобили. Христо...

Луд екшън! Младежи хванаха убиец, опитал да обере две жени в Бургас

Двама бургаски младежи на възраст 19 и 22 години са заловили опасен престъпник, направил опит да обере жени, съобщиха от полицията.

Стана ясно кои са учениците, смлени от бой в Бургас

Деветокласниците Йордан Мандов, Ради Маринов и Симеон Асенов са пострадалите ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации „Пеньо Пенев”, известна като ЛУСК-а в Бургас. Тримата, заедно с още двама съученици не влезли в трети час, когато трябвало да имат математика.

За пореден път: ученици се биха в Бургас

Един ученик се нахвърлил върху трима връстници