22.10.2016

Симеон Владов представя моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" за 45-ти път

Сетива за любовта имат всички - и жените, и мъжете, и тинейджърите и възрастните хора. За любовта може да говори всеки, стига да има какво да се каже. Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“ актьорът Симеон Владов, който играе в моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" в "Студио 5" от 19 ч. Дори, само когато човек говори за любов, когато разказва някоя завладяваща любовна история, дори тогава той се подмладява и става по-красив, независимо на каква възраст е, кой е, от какъв пол е, Самото говорене за любов прави хората по-добри, по-красиви. Довечера ще изиграя спектакъла за 45-ти път, и още се колебая дали любовта отминава или не отминава, но има случаи в живота, в които наистина любовта не може да отмине - когато е голяма, когато е истинска, когато привързаността между двама души е непреодолима, и разстоянията не могат да ѝ повлияят. За това става дума и в пиесата - за един мигрант, който от 15 години живее в чужбина, се връща след 15 години, за да търси любовта на живота си тук, в България. Той е постигнал всичко. Много е богат, има апартаменти, коли, но се връща в България, за да търси старата си любов.

Още

Симеон Владов представя моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" за 45-и път

Сетива за любовта имат всички - и жените, и мъжете, и тийнейджърите, и възрастните хора. За любовта може да говори всеки, стига да има какво да се каже. Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“ актьорът Симеон Владов, който играе в моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине" в "Студио 5" от 19.00 ч. Дори само когато човек говори за любов, когато разказва някоя завладяваща любовна история, дори тогава той се подмладява и става по-красив, независимо на каква възраст е, кой е, от какъв пол е. Самото говорене за любов прави хората по-добри, по-красиви. Довечера ще изиграя спектакъла за 45-и път и още се колебая дали любовта отминава, или не отминава, но има случаи в живота, в които наистина любовта не може да отмине - когато е голяма, когато е истинска, когато привързаността между двама души е непреодолима и разстоянията не могат да ѝ повлияят. За това става дума и в пиесата - за един мигрант, който от 15 години живее в чужбина, се връща след 15 години, за да търси любовта на живота си тук, в България. Той е постигнал всичко. Много е богат, има апартаменти, коли, но се връща в България, за да търси старата си любов.

Симеон Владов: В България мързеливите хора успяват повече от работливите и талантливите

Симеон Владов е роден в Ботевград. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на Димитрина Гюрова и Пламен Марков. Четири сезона играе в Пернишкия театър. След това - в Свободен театър, театър 199, театър Инверсия...  Сега се занимава с независими проекти. Последните му представления са „Любовта не може просто да отмине“ от Радослав Гизгинджиев и „Най-сетне край“ от Петер Турини. Занимавал се е с музика в различните жанрове - фолклор, църковнославянски песнопения, поп и рок музика. Гласът на Симеон Владов озвучава редица филми и сериали: „Съдружници по неволя“, „Али Макбийл“, „От местопрестъплението - Маями“, „Войната в къщи“, „Как се запознах с майка ви“, „Последователите“, „Роузууд“ и няколко турски сериала, от които „1001 нощ“ - първият в България... Това са само малка част от многото... Симеон Владов е носител на статуетката Икар в категория „Златен глас“ на Съюза на артистите в България за 2009 г. В рубриката „Третият в студиото“ актьорът се връща назад към група Стоб, към веруюто, което го води напред в живота, към приятелите, които остават или си отиват от нас, към любовта, сцената, театъра и таланта, който не винаги е водещ в реалността, наречена Живот.