22.10.2016

Дженифър Лопес хванала гаджето си да в изневерява

Дженифър Лопес е напуснала бившия си приятел Каспър Смарт заради изневяра. Певицата на 47 години напусна 29-годишния танцьор през август. Тогава като основна причина за края на връзката им се сочеше това, че Смарт не е посетил благотворително събитие заедно с нея. Източници на списание „Пипъл“ съобщават обаче, че причина са нееднократните изневери на Каспър, пише БГНЕС. „Тя го изгони, защото той й изневери и тя го хвана. Това стана преди две години и тогава той обеща, че това няма да се повтори. Това обаче стана отново и тя реши да сложи край“, казва източникът, близък до бившата двойка. Двамата беше заедно в продължение на пет години, като двамата бяха разделени веднъж през 2014 г. 

Още

Окончателно! Разбра се защо Дженифър Лопес е изгонила Каспър Смарт

Дженифър Лопес е напуснала приятеля си Каспър Смарт заради изневяра. 47-годишната певица е напуснала 18 години по-младия от нея танцьор през август, съобщава БГНЕС.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха заради изневяра

Дженифър Лопес е напуснала бившия си приятел Каспър Смарт заради изневяра. Певицата на 47 години напусна 29-годишния танцьор през август. Тогава като основна причина за края на връзката им се сочеше това, че Смарт не е посетил благотворително събитие заедно с нея, предаде БГНЕС. Източници на списание „Пипъл“ съобщават обаче,

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха (ГАЛЕРИЯ)

18 години по-младият от нея танцьор многократно и изневерявал

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха

18 години по-младият от нея танцьор многократно и изневерявал

Дженифър Лопес и Марк Антъни са за пример

Малко са холивудските разводи, които завършват с приятелство. Дженифър Лопес и Марк Антъни са пример как двама бивши съпрузи могат да работят заедно и да отглеждат децата си без излишно напрежение. Певицата се раздели с изпълнителя и музикален продуцент Марк Антъни през 2011 година. Но разводът им стана официален през 2014 година. Двамата бяха заедно 7 години. Тази седмица Дженифър Лопес качи видео в социалните мрежи на нея и бившия й съпруг. Двамата обединиха сили за новия албум на изпълнителката, който се очаква да бъде готов през 2017 година. Вече бившата двойка има две деца и затова държат да са в добри взаимоотношения. "Децата ни знаят, че ни е грижа един за други се обичаме", казват бившите съпрузи. Двамата правят съвместни проекти още от 90-те години и все още са добър отбор....

Дженифър Лопес и Марк Антъни са пак заедно (ВИДЕО)

Малко са холивудските разводи, които завършват с приятелство. Дженифър Лопес и Марк Антъни са пример как двама бивши съпрузи могат да работят заедно и да отглеждат децата си без излишно напрежение.