26.10.2016

Разследват инспектор от Лесово, шофирал весел

Под надзора и ръководството на Районна прокуратура - Елхово е образувано досъдебно производство срещу Мартин А. - мл. инспектор при ГКПП Лесово за това, че управлявал лек автомобил след употреба на марихуана. Държавният служител е задържан на 18 октомври 2016 г. около 8.20 часа в близост до Лесово по пътя за Бургас след приключване на смяната му. Предстои да бъде задържан за срок от 72 часа и да му бъде повдигнато обвинение.  ...

Още

Kилометрични опашки има на "Капитан Андреево" и "Лесово"

Към 06.00 часа на българо-турската граница трафикът е интензивен - на ГКПП "Капитан Андреево" има 5 км опашка от товарни автомобили, колоната на ГКПП "Лесово" е 1 км. Това съобщиха от пресцентъра на ГД "Гранична полиция".

Технически проблем спря трафика през ГКПП "Лесово"

На ГКПП "Лесово" продължава да бъде спряно движението на входа и изхода на страната, съобщиха от "Гранична полиция". Трафикът на всички видове автомобили е преустановен към 11.00 ч. днес поради технически проблем в информационните системи на съпределния турски пункт Хамзабейли.

Остава засиленото полицейското присъствие на пропускателния пункт "Лесово"

Пунктът беше затворен за влизане от турска страна, а към южната ни съседка се пропускаха само турски автомобили.Вижте прякото включване на Айше Сали във видеото.

Министър Николай Ненчев и началникът на отбраната пътуват към Лесово

Министърът на отбраната Николай Ненчев и началникът на отбраната ген. Константин Попов ще бъдат на ГКПП "Лесово". Очаква се да пристигнат към 15:30-16 ч.

Затворени са граничните пунктове Малко Търново,Капитан Андреево и Лесово

Временно е ограничено преминаване през граничните пунктове Малко Търново, Капитан Андреево и Лесово. Решението е взето от турска страна. Това са докладвали от службите по време на започналото съвещание при премиера Бойко Борисов.Властите в България призовават всички български граждани да отменят пътуванията си към Турция.

Турция затвори ГКПП-тата Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово

ГКПП Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово от страна на Република Турция са затворени, съобщи външното ни министерство. Призоваваме българските граждани, които все още имат намерение да пътуват, да отменят своите планове, добавиха от Външно. Заявява се, че българското външно министерство и МВР остават във връзка със своите колеги и своевременно