20.10.2016

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха

18 години по-младият от нея танцьор многократно и изневерявал

Още

Окончателно! Разбра се защо Дженифър Лопес е изгонила Каспър Смарт

Дженифър Лопес е напуснала приятеля си Каспър Смарт заради изневяра. 47-годишната певица е напуснала 18 години по-младия от нея танцьор през август, съобщава БГНЕС.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха заради изневяра

Дженифър Лопес е напуснала бившия си приятел Каспър Смарт заради изневяра. Певицата на 47 години напусна 29-годишния танцьор през август. Тогава като основна причина за края на връзката им се сочеше това, че Смарт не е посетил благотворително събитие заедно с нея, предаде БГНЕС. Източници на списание „Пипъл“ съобщават обаче,

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха (ГАЛЕРИЯ)

18 години по-младият от нея танцьор многократно и изневерявал

Разбра се истинската причина за раздялата на Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Вчера стана известно за раздялата на една от най-харесваните двойки в Холивуд – Дженифър Лопес и Каспър Смарт. Те съобщиха, че са решили да сложат точка на 5-годишните си отношения като интимна двойка, но да останат приятели. Каква е причината, не стана ясно, но близки до двойката разкриха някои детайли.

Джей Ло изрита младото си гадже заради изневяра

Дженифър Лопес е напуснала бившия си приятел Каспър Смарт заради изневяра. Певицата на 47 години напусна 29-годишния танцьор през август. Тогава като основна причина за края на връзката им се сочеше това, че Смарт не е посетил благотворително събитие заедно с нея. Дженифър Лопес се раздели с младия си приятел Източници на списание "Пипъл" съобщават обаче, че причина са нееднократните изневери на Каспър.