28.10.2016

Съдът в Плевен остави под домашен арест баща, ударил съученици на сина си

Делото не тръгна днес заради отсъствие на един от адвокатите

Още

Мъж от Плевенско бере душа след взрив на газова бутилка

54-годишен мъж пострада тежко при взрив на газова бутилка в дома си. Сигналът за инцидента в плевенското село Ясен е получен в 16:20 часа вчера в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен.

Мъж с 49% изгаряния след взрив на газова бутилка в плевенско село

Мъж на 54 г. се запали след взрив на газова бутилка в дома му в плевенското село Ясен в четвъртък следобед. С 49% изгаряния по тялото и опасност за живота той е приет в университетската болница в Плевен, а по-късно е транспортиран в "Пирогов". Сигналът за експлозия и пожар е получен в 16,20 ч в четвъртък.

МБАЛ Света Марина - Плевен оптимизира работата си с интегрирана БИС

МБАЛ „Света Марина-Плевен“ е наследник на известната в цяла България специализирана в областта на общата и онкологична гинекология болница „Света Марина“, създадена през 2002...

Конструкцията за новия завод на "Язаки" в Димитровград ще бъде доставена от Плевен

Този текст е част от специалното издание на "Капитал" Регионален бизнес: Плевен. Още за развитието на бизнеса в отделните региони в страната може да откриете тук. Хилядатонна стоманена конструкция за новия завод на "Язаки" в Димитровград ще тръгне от Плевен. Подготовката на производството й вече е започнало и предстои да бъдат произведени първите елементи от нея, а в рамките на месец се очаква да стартира и експедицията им на обекта, съобщиха за "Капитал" от плевенската строително-инвестиционна...

Страшна трагедия в Плевен! Дете почина, след като многократно му е отказвана животоподдържаща терапия

Отказана медицинска помощ вероятно е довела до смъртта на 12-годишно дете от ловешкото село Бежанoвo. Родителите му ще търсят отговорност от детското отделение на плевенската болница.