25.10.2016

Българин признат за най-добрия таксиметров шофьор на Чикаго

Българинът Ангел Оджаков е обявен за най-добрият таксиметров шофьор на Чикаго за 2016 г., съобщи телевизия BIT. Това е първото по рода си състезание,...

Още

Чикаго Къбс пред първи финал от 1945 година

Отборът държи рекорд за най-дълъг период без титла в американските спортове

Атланта разби Чикаго в контрола (ВИДЕО)

Орландо, Ню Йорк и Шарлът също с победи в проверки

Човек се е барикадирал в къща в Чикаго, изпратиха спецчастите

Специалните части на полицията са изпратени на адрес в южната част на Чикаго, за ситуация с барикадирал се човек, съобщава местният телевизионен канал на NBC, цитиран от "Фокус".

Българин сложи всички американци в джоба си, ето какъв приз му дадоха в Чикаго (СНИМКА)

Българинът Ангел Оджаков е най-добрият таксиметров шофьор на Чикаго за 2016-а година, информира телевизия BIT. Това е първото по рода си състезание, организирано от кметството в града. В конкуренция с всички 12 000 лицензирани таксиметрови шофьори в Чикаго, сънародникът ни е спечелил 35% от гласовете, като за него своето ДА са дали 3 600 души от общо 11 000, включили се в гласуването.

Българин е най-добрият таксиметров шофьор на Чикаго за 2016-а година

Българинът Ангел Оджаков е най-добрият таксиметров шофьор на Чикаго за 2016-а година, информира телевизия BIT. Това е първото по рода си състезание, организирано от кметството в града. В конкуренция с всички 12 000 лицензирани таксиметрови шофьори в Чикаго, сънародникът ни е спечелил 35% от гласовете, като за него своето ДА са дали 3 600 души от общо 11 000, включили се в гласуването.