26.10.2016

Спипаха надрусан полицай в Бургас

Граничен полицай от Бургас е заловен да шофира след употреба на дрога. Под надзора и ръководството на Районна прокуратура –Елхово е образувано досъдебно производство срещу Мартин А. от Бургас - мл. инспектор при ГКПП –„Лесово“ за това, че управлявал лек автомобил след употреба на марихуана, информират от държавното обвинение. 

Още

Внимание! НАП Бургас има нови банкови сметки!

От 1 ноември териториалната дирекция на Националната агенция за приходите в Бургас ще има нова обслужваща банка и нови банкови сметки за плащане на данъци, здравни и осигурителни вноски и публични вземания. От тази дата всички плащания от дружества, регистрирани в Бургаска област, както и от физически лица с постоянен адрес в област Бургас, трябва да стават по новите сметки. В случай на превод по закрита банкова сметка на НАП, наредените средства ще бъдат върнати на платеца от неговия доставчик на платежни услуги. Промяната на банковите смет...

Прокуратурата в Бургас започва разследване на имотна сделка в комплекс "Лазур"

Бургаската окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство за длъжностно престъпление, свързано с плановете за строителство на многоетажна сграда върху спорен терен в жилищния комплекс "Лазур". В хода на започналото разследване трябва да стане ясно дали при отреждането на новообразуван Урегулиран поземлен имот в комплекса е бил нарушен законът и кое е длъжностното лице, допуснало това да се случи. С т.нар. "редукция", извършена в хода на отреждането на имота в полза на...

Летищата в Бургас и Варна отчитат над 300 хил. полета от началото на концесията

Рекорден брой пътници са пристигнали за летния сезон, отчетоха от "Фрапорт"

Анонимен сигнал за бомба евакуира търговски център в Бургас

  Евакуираха търговски център в Бургас заради сигнал за взривно устройство, предаде БГНЕС. Около 10.01 ч. на тел. 112 днес е получено анонимно телефонно обаждане от мъжки глас за това, че на обяд в Mall „Галерия” – Бургас, разположен в к-с „Славейков” ще избухне бомба, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Своевременно са евакуирани всички посетители и служители в търговския обект, като предстои стартиране на щателна проверка за наличие на съмнителни вещи или предмети. 

Евакуираха бургаски мол, мъж заплашил с бомба

Предстои щателна проверка за наличие на съмнителни вещи

Евакуираха търговски център в Бургас заради сигнал за бомба

Евакуираха търговски център в Бургас заради сигнал за взривно устройство. Около 10.01 ч. на тел. 112 днес е получено анонимно телефонно обаждане от мъжки глас за това, че на обяд в Mall „Галерия” – Бургас, разположен в к-с „Славейков” ще избухне бомба, съобщиха от ОДМВР-Бургас. Своевременно са евакуирани всички посетители и служители в търговския обект, като предстои стартиране на щателна проверка за наличие на съмнителни вещи или предмети.