27.10.2016

ГЕРБ откри предизборната си шатра в Средец

ГЕРБ за пореден път показа желанието си за открита и позитивна кампания с активното участие на гражданите. В центъра на град Средец бе открита предизборна шатра на партията. Тя се намира по традиция на площад „България”, където жителите и гостите на общината могат да се информират за кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. 

Още

Откриха нова приемна в Средец

Предизборна шатра на ГЕРБ бе открита в Средец. Тя е разположена на площад „България" в центъра на града, а там всеки ще има възможност да се информира за платформата на кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Предизборната приемна ще работи всеки ден до 4 ноември т.г. На място в представителите на структура на ГЕРБ в общината ще отговарят на въпросите на местното население.    ...

Фандъкова: Длъжни сме да осигуряваме по-добър живот на нашите граждани

Длъжни сме да осигуряваме по-добър живот на нашите граждани, най-вече на децата. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на проверка на новата сграда на ОДЗ №18 „Детски свят“ в район "Средец", предаде „Фокус”. "Децата, които ходят на детска градина в София не са нито на реформаторите, нито на ГЕРБ - те са на родителите.