21.10.2016

Шегаджии дразнят Доналд Тръмп с билборд на арабски (СНИМКИ)

На магистрала в близост до Детрот се появи билборд с послание на арабски, адресирано до милиардера

Още

Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп - на вечеря (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двамата съперници присъстваха на благотворителна вечеря

Отхвърлиха твърденията на Доналд Тръмп за фалшификация на изборите

Американският министър на правосъдието Лорета Линч категорично опроверга твърденията на републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, че изборите през ноември могат да бъдат фалшифицирани в полза на Хилари Клинтън. Линч заяви, че нейното министерство работи в тясно сътрудничество с всички регионални щатски ведомства, за да се уверят, че изборните системи са защитени от кибератаки и всякакъв вид саботаж.

Освиркаха Доналд Тръмп, нарече Хилъри Клинтън „корумпирана“

Кандидатът на републиканците за президентския вот Доналд Тръмп бе освиркан по време на традиционна галавечеря в Ню Йорк, съобщи „Ню Йорк поуст“. Той нарече основния си опонент на изборите Хилъри Клинтън „корумпирана“, което предизвика гнева на гостите. Галавечерята се провежда на всеки четири години с кандидатите за президент на Щатите. По традиция претендентите за поста си разменят безобидни шеги, но тази година границата на добрия тон бе премината, посочват местните медии. Републиканецът се пошегува с прословутата реч на Мелания Тръмп, която си навлече гнева на мнозина заради откраднатата реч на Мишел Обама от 2008 година, „Президентът ми каза да спра да хленча. Мишел Обама дава фантастична реч и всичка мислят, че е страхотна. Съпругата ми Мелания дава абсолютно същата реч и хората я нападат... “, заяви Доналд Тръмп. Президентските избори в Съединените американски щати ще се проведат през следващия месец....

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите, но само при едно условие

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес. „Обещавам на всички мои избиратели и поддръжници, и на всички хора от Съединените щати, че напълно ще приема резултатите от тези велики и исторически президентски избори”, каза той на митинг в Охайо и след дълга пауза добави: „ако спечеля”.

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Междувременно се появи и десета жена, която твърди, че е била обект на сексуално посегателство от страна на милиардера

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение

Десета жена обвини Доналд Тръмп в неприлично поведение при инцидент, станал през 1998 г. Той обаче отново отрече тези обвинения. Всеки път, когато Тръмп е в новините с подобно заглавие, той губи гласовете на независимите избиратели.Преди минути Тръмп заяви, че ще признае резултатите от изборите, ако спечели. Той добави, че си запасва правото да съди, с което продължава да няма яснота около позицията му. Вижте коментара на Ваня Евтимова във видеото.