21.10.2016

Кой е готов да даде 100 000 долара за голия Тръмп?

Голата статуя на републиканеца "Императорът няма топки" ще бъде дадена на търг

Още

Шеги и закачки между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп след последния дебат

Двамата бяха поканени на благотворителна вечеря

Тръмп остана без думи след трите поражения на дебатите

Кандидат-президентът Доналд Тръмп заяви, че ще признае „честен изборен резултат“, но си запазва правото да оспори резултата, ако почувства, че той се окаже „съмнителен“. В реч пред свои привърженици в град Делауеър, щата Охайо, той заяви: „Бих искал да обещая на всички мои избиратели, поддръжници и на всички граждани на САЩ, че напълно ще призная резултатите от тези велики и исторически избори, ако победя на тях“, пише БГНЕС. Впоследствие той добави: „Разбира се, аз ще призная честните резултати, но си запазвам правото да ги оспоря и да се обърна към съда, ако резултатите бъдат съмнителни“, отбеляза кандидатът на Републиканската партия. “ На вчерашния трети и последен телевизионен дебат със съперничката му Хилари Клинтън претендентът за Белия дом отказа предварително да признае резултатите от изборите. На напомнянето от страна на водещия, че неговият кандидат за вицепрезидент Майкъл Пенс обяви, че няма да оспорва изборните резултати, Тръмп отговори: „Ще проуча този въпрос, ще видя. Засега ще взема пауза и ще ви оставя в неведение“. 

Ще влезнат ли Хилари и Тръмп в тази класация? Странни факти за американските президенти

Всеки от нас е малко странен по някакъв начин. Може би ядете сандвичи със салам и сладко. Или пък спите с главата надолу. Може би имате нетрадиционен домашен любимец или хоби, което ви отличава от всички останали. Американските президенти също не са изключение от правилото за човешките странности. Все пак и те са обикновени хора. Вижте 12 странни факта за ръководителите на САЩ, които най-вероятно никога не сте чували:

Вече не е смешно! Освиркаха Тръмп след поредната изцепка по адрес на Хилари Клинтън

Кандидатът за президент на Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп бе освиркан на благотворителна вечеря в Ню Йорк заради шеги по адрес на съперника си Хилари Клинтън, преминали добрия тон, очакван от такова събитие, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Не е за вярване! Хилари и Тръмп се помириха?

Двамата кандидати за президент на Съединените американски щати се помириха временно заради благотворителна вечеря в Ню' Йорк. Хилъри Клинтън и Доналд...

Последният дебат Клинтън-Тръмп е гледан от 64,6 млн. души

Над 64,6 милиона души са гледали последния телевизионен дебат между кандидатите за президент на САЩ Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп, който се проведе в сряда в Лас Вегас, щата Невада, пише БГНЕС. Това се предварителните данни, оповестени от телевизионния канал "Фокс нюз". Окончателният брой, който се очаква да бъде по-голям, ще бъде оповестен по-късно от изследователската агенция "Нилсен". Предишния дебат, който се проведе на 9 октомври в Мисури, беше проследен от 66,5 милиона души, докато първия, на 26 септември в Ню Йорк, беше гледан от 84 милиона души, което е рекорд за подобни дебати.